ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι τέσσερις απουσίες και οι σκέψεις του Μάντζιου για το “τρίποντο”

Πλάνα χωρίς τέσσερις παίκτες κάνει ο Άκης Μάντζιος ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό και ο προπονητής των κιτρινόμαυρων καταγράφει τις τελικές του σκέψεις για να συνεχίσει με “τρίποντο” στο πρωτάθλημα.

Όπως γνωστό την Κυριακή θα απουσιάσουν οι Νικόλας Ιωάννου και Τζέιμς Τζέγκο οι οποίοι έχουν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή των τεσσάρων κίτρινων καρτών στο συγκεκριμένο ματς και για οι τραυματίες Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία, οι οποίοι αναμένεται να μείνουν εκτός δράσης για περίπου ακόμα μία εβδομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα κι ενώ ο Μάντζιος περιμένει τον Μαντσίνι, οι σκέψεις για τους έντεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στον Παναιτωλικό, δεν διαφοροποιούνται πολύ σε σχέση με τους πρώτους έντεκα που ξεκίνησαν στο Καραϊσκάκη.

Ο Κουέστα αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα γκολπόστ και στην άμυνα η πιο πιθανή αλλαγή είναι η επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα του Μπεναλουάν αντί του Δεληζήση ως παρτενέρ του Ροζ, με τους Σάκιτς (αριστερά), Σούντγκρεν στα άκρα.

Στα αμυντικά χαφ με δεδομένη την απουσία των Τζέγκο και Ματίγια, ο Σάσα περιμένει τον… παρτενέρ του, με τον Κάτσε να έχει μια προτεραιότητα. Σε αυτήν την περίπτωση, είναι και η λύση του Σάκιτς στον χώρο των χαφ, κάτι το οποίο μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για τον Γκάνεα στην αρχική ενδεκάδα ως αριστερό μπακ.

Στην επίθεση, Γκάμα, Μπερτόγλιο, Σίλβα πρέπει αν θεωρούνται σίγουροι, ενώ εφόσον επιστρέψει ο Μαντσίνι, η θέση του φορ αναμένεται να παιχθεί με τον Μάνο.

Σε όλα τα παραπάνω, ο Μπρούνο είναι μια εναλλακτική περίπτωση, για να μπει στην ενδεκάδα, κάτω υπό συγκεκριμένες σκέψεις και προϋποθέσεις, αν και ο Μάντζιος δεν έχει πάρει ακόμη τις τελικές του αποφάσεις.

To Top