ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέα πρόκληση της ΚΕΔ με “κουκούλα”! Ο… Αγρινιώτης Βάτσιος στο Κλεάνθης Βικελίδης

Νέα πρόκληση της ΚΕΔ με “κουκούλα”, μέγα σκάνδαλο της ΕΠΟ! Ο… γέννημα-θρέμμα Αγρινιώτης Βάτσιος στο Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο ορισμός πέρασε στα ψιλά, γιατί σύμφωνα με τα κατάστιχα της εξυγιαντικής ΕΠΟ και της ΚΕΔ που κάνει σπάνια λάθη (π.χ. στην γραμμή του VAR στα ματς του Άρη), ο… Άρης Βάτσιος ανήκει στον σύνδεσμο Αττικής. Κι έτσι είναι. Μόνο που βρίσκεται στον συγκεκριμένο σύνδεσμο μια και είναι δημόσιος υπάλληλος και πήρε μετάθεση, όπως παλαιότερα είχε και γίνει και με την μετάθεσή του στο Ρέθυμνο. Μέχρι το 2019 ήταν διαιτητής του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, μια και ο συγκεκριμένος, συμπαθής κατ’ άλλα ρέφερι, είναι γέννημα-θρέμμα Αγρινιώτης. Το έχει και καμάρι.

Όπως τον γνωρίζουν παλιοί του φίλοι και συμμαθητές, κάτι που με χαρά ποστάρει και στο facebook του ο ίδιος, έχει καταγωγή από το Αγρίνιο, ενώ τελείωσε και το Μουσικό σχολείο της πόλης! Αστυνομικός στο επάγγελμα (και, παράλληλα, πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής Μεσολογγίου), ο Βάτσιος, στα… νιάτα του ασχολήθηκε, πλην ποδοσφαίρου, και με τον στίβο. Με τη διαιτησία «πρωτοέμπλεξε» το 2002, όταν γράφτηκε σε σχολή διαιτητών του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, απ’ όπου και ξεκίνησε.

Αυτόν τον διαιτητή από δεκάδες άλλους, επέλεξε η ΚΕΔ της διαπλοκής να ορίσει στο παιχνίδι του Άρη με τον… Παναιτωλικό, έχοντας την “κουκούλα”, ίσως και την… μάσκα (μέρες που είναι) ότι είναι στον σύνδεσμο Αθήνας. Ενώ είναι από το Αγρίνιο.

Άντε μετά, να μην πιστέψεις στις συμπτώσεις!

 

 

To Top