Ξέσπασμα Νεϊμάρ: “Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω ακόμη”

Ο Νεϊμάρ με ανάρτησή του στο Instagram ξέσπασε για τα φάουλ των αντιπάλων του, αλλά και για την κριτική που δέχεται από ποδοσφαιριστές, προπονητές και δημοσιογράφους.

Ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε και ξανά και σύμφωνα με την ανακοίνωση της Παρί Σεν Ζερμέν θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Ως εκ τούτου, ο Βραζιλιάνος σταρ θα χάσει την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου (16/2, 22:00) για τη φάση των 16 του Champions League.

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Νεϊμάρ τόνισε ότι ο πόνος είναι τεράστιος για εκείνον, αφού θα αναγκαστεί για ένα διάστημα να μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, στη συνέχεια ξέσπασε για την κριτική που δέχεται από παίκτες, προπονητές και δημοσιογράφους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νεϊμάρ:

“Η θλίψη είναι μεγάλη, ο πόνος είναι τεράστιος και το κλάμα είναι διαρκές. Για άλλη μια φορά θα σταματήσω για λίγο να κάνω αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη ζωή, να παίζω ποδόσφαιρο. Μερικές φορές νιώθω άβολα λόγω του στιλ παιχνιδιού μου, γιατί ντριμπλάρω και καταλήγω να χτυπώ συνεχώς, δεν ξέρω αν το πρόβλημα είμαι εγώ ή ό,τι κάνω στο γήπεδο… με λυπεί πραγματικά.

Λυπάμαι που πρέπει να ακούω από κάποιον παίκτη, προπονητή, σχολιαστή “πρέπει πραγματικά να φάει ξύλο”, “πέφτει κάτω”, “κλαίει”, “παιδί” κ.λπ. Ειλικρινά με λυπεί και δεν ξέρω πόσο καιρό μπορώ να αντέξω, θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένος παίζοντας ποδόσφαιρο. ΑΠΛΑ ΑΥΤΟ”.

To Top