ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πρόκριση θέλει… γκολ, ο Άρης ακόμη ψάχνει την λύση στο πρόβλημα

Ο Άρης στο έκτο φετινό ντέρμπι από τα επτά που έδωσε έμεινε στο μηδέν, μέσα στο 2023 σε πέντε ματς δεν σκόραρε στα τρία και είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρήκε λύση στο πρόβλημα του εύκολου (ή και δύσκολου…) γκολ.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα είχε χθες βέβαια ένα γκολ που δεν μέτρησε κακώς, σημάδεψε μια φορά το δοκάρι, ενώ είχε τρεις καλές ευκαιρίες με Ιτούρμπε, Μπράμπετς, Ετέμπο. Παρόλα αυτά έμεινε και πάλι στο μηδέν, χωρίς να καταφέρει να βρει το… αντίδοτο.

Έχει ειπωθεί, γραφτεί, σχολιαστεί κατά κόρον η φανερή αδυναμία στον τομέα αυτό των κιτρινόμαυρων, χωρίς να προκύψει ένα αξιόπιστο αποτέλεσμα. Είναι μια ιστορία που ξεκίνησε από το καλοκαίρι και φτάνει μέχρι και σήμερα.

Με το 1-0 σε βάρος του ο Άρης θέλει σίγουρα γκολ στη ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης (την ερχόμενη Τετάρτη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να μην αποχαιρετήσει πρόωρα έναν μεγάλο του φετινό στόχο, όπως είναι η διάκριση στο κύπελλο.

Μια αποστολή που καλείται να φέρει σε πέρας ο Άλαν Πάρντιου, περιμένοντας βέβαια να δει σε ποια κατάσταση θα είναι κ Καμαρά κι αν θα έχει υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας ο Λουίς Πάλμα.

 

To Top