ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο ίδιο κακόγουστο διαιτητικό έργο θεατές, μια ακόμη τρικλοποδιά στον Άρη

Ο Άρης μπορεί να μην έκανε το… σούπερ παιχνίδι χθες, σίγουρα έδειξε και πάλι αρκετές αδυναμίες και δυσκολεύτηκε στο γκολ, όμως όταν κατάφερε να το πετύχει στο 15ο λεπτό, ο Πορτογάλος Μάρτινς φρόντισε να το… εξαφανίσει, βάζοντας μια ακόμη διαιτητική τρικλοποδιά στους κιτρινόμαυρους.

Στο ίδιο κακόγουστο διαιτητικό έργο θεατές η ομάδα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση της ΠΑΕ με την καυστική χθεσινή της ανακοίνωση, για τον τρόπο που λειτουργεί το… σύστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με προϊστάμενο διαιτησίας τον Μπένετ. “Έχει καταντήσει αηδία κε Μπένετ. Δεν μπορείτε πλέον να εξασφαλίσετε καλύτερες διαιτησίες και το 50-50 που θέλουμε” όπως ανέφερε για μια ακόμη φορά η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οι αδικίες δεν ήταν μόνο στο χθεσινό παιχνίδι. Υπήρχαν κι άλλες. Χαμένοι βαθμοί πολλοί ή καλύτερα “κλεμμένοι”. Από χθες ο Άρης δέχθηκε και μια ακόμη που τον φέρνει σε μειονεκτική θέση σε ότι αφορά τον θεσμό του κυπέλλου.

Όπως σημείωσε στην ανακοίνωσή του ο Άρης “Όσες φορές κι αν δει κανείς τη φάση του πεντακάθαρου γκολ που μας ακύρωσε ο απίθανος Πορτογάλος, δεν θα καταλάβει τι ανακάλυψε και μας στέρησε ένα κανονικότατο γκολ. Να μη μιλήσουμε και για το φάουλ που προηγείται στον Νταρίντα πριν το γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και για την δεύτερη κίτρινη που χάρισε στον Βρουσάι. Έχετε μόνο μια επιλογή, πια, κε Μπένετ. Ξέρετε εσείς…”.

Νωρίτερα, είχε εκφράσει παράπονα ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος απευθύνθηκε σε έντονο ύφος στο διαιτητή του αγώνα Ντιάγκο Μάρτινς. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης εστίασε κυρίως στη φάση του γκολ του Ιτούρμπε που ακύρωσε, κάτι που δεν κατάλαβε κανείς μέχρι και τώρα. Ο Πορτογάλος έδειξε αρκετά αμήχανος και φέρεται να παραδέχθηκε ότι: “έκανα λάθος που σφύριξα”.

Ακόμη ένα “λάθος” που στήνει στον τοίχο τον Άρη… Ένα “λάθος” που μπορεί να στοιχίσει μια πρόκριση…

To Top