Η πρόταση Αργυριάδη για συνδιοίκηση Ηλιάδη, Σκόρδα και η ιδέα για την ΑΜΚ

Ο Αργύρης Αργυριάδης μίλησε χθες στην γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη για την ανάγκη ενός ενιαίου ψηφοδελτίου και μιας κοινής διοίκησης με Ηλιάδη, Σκόρδα, Αβάνογλου, ακόμα και τον Ντίμη Παπαϊωάννου. Σήμερα επανήλθε με μια νέα πρόταση που αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Σε δηλώσεις που έκανε στον “Αρένα” τόνισε αρχικά πως “αν δεν σκέφτονται το εγώ τους και σκέφτονται το γενικό καλό του Άρη, θα πρέπει να κάνουν κοινή διοίκηση οι κύριοι Σκόρδας και Ηλιάδης. Μαζί, φυσικά, μπορεί και ο κύριος Αβάνογλου ή κι ο Ντίμης Παπαϊωάννου. Αντιλαμβάνεστε πως πρέπει να δημιουργήσουμε εμείς τις προϋποθέσεις ώστε να έρθει ένας επενδυτής, δε γίνεται με αναρτήσεις στο Facebook να ανακοινώνουμε την Α.Μ.Κ. για παράδειγμα. Είναι αστειότητες αυτά. Θα πρέπει να διαμορφώσουμε το περιβάλλον κατ’ αυτόν τον τρόπο που θα είναι πρόσφορο για κάθε υποψήφιο που θα θελήσει να επενδύσει στον Άρη”.

Για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου υποστήριξε πως “μια πολύ καλή ιδέα και λύση θα ήταν να καλύψει οικονομικά την Α.Μ.Κ. ο κόσμος του Άρη και βάσει των μετοχών που έχει αποκτήσει ο καθένας, να έχει και τις αντίστοιχες ψήφους. Παίρνεις 100.000 μετοχές, έχεις 100.000 ψήφους για παράδειγμα”.

Για το γεγονός πως αποδοκιμάστηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης σχολίασε πως “ο κ. Ψηφίδης αποδοκιμάστηκε για έναν λόγο. Γιατί δεν ασχολήθηκε με το αγωνιστικό. Το είχε αφήσει σε άλλους. Ασχολήθηκε όμως και είχε κάνει προσωπικές συναντήσεις για την υπαγωγή στο άρθρο 99. Για 3,5 μήνες στην διοίκηση με αυτό ασχολούνταν”.

Για το αν ο κ. Σκόρδας ανέφερε για την δεκτή αίτηση υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99, πως “κοιμήθηκε ο Θεός και τα καταφέρατε”, σε ιδιωτική συνομιλία απάντησε πως “έτσι μου είπαν. Όταν ο πρόεδρος του Άρη, έστω και προσωρινός, λέει αυτά τα πράγματα, τι να λέμε; Εμείς κάναμε την προσπάθεια μας Η επιτυχία είναι του Άρη και όχι δική μας. Και πρέπει από ‘δω και πέρα, να ετοιμαστεί όλος ο οργανισμός του Άρη για τις επόμενες εξελίξεις και υποχρεώσεις που απαιτεί το άρθρο 99”.

To Top