Η πρόταση Γαλανού για την ΠΑΕ ενώπιον της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη

 Η παρουσία του Γιώργου Γαλανού στην σημερινή (7 μ.μ. – Porto Palace) γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης δίνει επιπλέον ενδιαφέρον στα κιτρινόμαυρα δρώμενα σε ότι έχει να κάνει όχι μόνο με τον Ερασιτέχνη, αλλά και την ΠΑΕ.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας δεσμεύτηκε να είναι παρών στη γ.σ. και να αναπτύξει την πρόταση του. Θα είναι καθαρά ενημερωτική η παρουσίαση, αφού προς το παρόν καμία πλευρά δεν θέτει θέμα άμεσων αποφάσεων, ενώ και ο ίδιος ο Γαλανός δεσμεύτηκε ότι θα ακολουθήσει όλη την θεσμική κλίμακα του συλλόγου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, Γαλανός, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Swedish Systems Security, είχε συζητήσεις εδώ και αρκετές ημέρες με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη Θωμά Γιώτα. Ο τελευταίος τον άκουσε και σύμφωνα με τα όσα είπε και στη συνέντευξη τύπου άναψε το «πράσινο φως» της παρουσίασης της πρότασης του, αρχικά ενώπιον των βετεράνων (έγινε ευρεία συνάντηση τη Δευτέρα) και σήμερα μπροστά στα μέλη του ΑΣ.

Σε γενικές γραμμές η πρόταση αναφέρεται στην άμεση καταβολή 1.000.000 ευρώ και σε ορίζοντα διετίας 2.000.000 ευρώ, με συμμετοχή του Άρη στη Γ΄ εθνική. Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο ίδιος ο Γαλανός, δεν θα τα αξιώσει πίσω. Θα ζητήσει όμως εγγυήσεις, εφόσον ο Άρης (αν όλα πάνε καλά…) ανέβει στη Β’ εθνική και ξεκινήσει η διαδικασία της δημιουργίας της ΠΑΕ χωρίς χρέη.

Παράλληλα, αναμένεται να ζητήσει τη συμμετοχή τριμελούς επιτροπής των βετεράνων στα δρώμενα για να ελέγχει κάθε στιγμή την δραστηριότητα του. Επίσης, προανήγγειλε  συνάντηση και με πρώην παράγοντες της ομάδας, ενώ όλα δείχνουν ότι θα απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην προσπάθεια του Γιάννη Ιωαννίδη!

Όπως σημειώσαμε από την πρώτη στιγμή, η αμφιλεγόμενη και επεισοδιακή παρουσία του Γαλανού στην ΚΑΕ Ηρακλής αποτελεί ένα στοιχείο προβληματισμού, την ώρα που ο κόσμος του Άρη αντιμετωπίζει με επιφυλακτικότητα την προσπάθεια, ειδικά από τη στιγμή που και το ποσό που προτίθεται να βάλει, αλλά και η επιχειρηματική εμβέλεια του, δεν δίνουν εκ προοιμίου της εγγύηση μιας μεγάλης επενδυτικής παρουσίας.

Όμως αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική πρόταση που έπεσε στο τραπέζι, με ότι συνεπάγεται αυτό…

Από κει και πέρα, όπως τονίζουν όλες οι πλευρές, η οποιαδήποτε πρόταση θα κριθεί, θα αξιολογηθεί και την τελική απόφαση αναμένεται να παρθεί μέσα από τη διαδικασία της γενικής συνέλευσης της Κοινωνίας Μελών Άρη.

To Top