Ο Κύργιας στο PRESSARIS για τις οφειλές της ΠΑΕ, το δικαίωμα της προσφυγής και το μέχρι πότε θα περιμένει τον Άρη!

Την υπόσχεσή του πως θα κάνει υπομονή και θα περιμένει τις εξελίξεις στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο εξέφρασε με δηλώσεις του στο PRESSARIS ο Μιχάλης Κύργιας, μια μέρα μετά την τοποθέτηση και του Μιχάλη Μανιά, ο οποίος και αυτός υπογράμμισε ότι θα περιμένει για λίγες μέρες ακόμη τον Άρη.

Από την Αθήνα όπου βρίσκεται και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης συνομίλησε τηλεφωνικά μαζί μας, τονίζοντας πως βρίσκεται σε αναμονή για μία συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ, ώστε να συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν το μέλλον του στην ομάδα.

“Η τελευταία συνάντηση που είχαμε με τον κ. Στεφανίδη ήταν πριν απο δύο εβδομάδες. Από τότε δεν έχουμε μιλήσει μαζί του ούτε εγώ ούτε κι ο μάνατζερ μου. Είχε ειπωθεί ότι θα κατέβει Αθήνα για να έχουμε μία συζήτηση δια ζώσης”, τόνισε αρχικά ο νεαρός αμυντικός.

 Για τα χρωστούμενα προς το πρόσωπο του από την χρονιά που ολοκληρώθηκε, αλλά και την σκέψη κατάθεσης προσφυγής ο Κύργιας επεσήμανε: “Είναι κάτι παραπάνω απο το 50% του συμβολαίου μου αυτά που δεν έχω πληρωθεί ακόμα. Δεν έχω σκοπό να πιέσω καταστάσεις. Είχαμε ενημερώσει την ΠΑΕ πως σκοπεύουμε μέχρι τις 31 Μαΐου να περιμένουμε κάτι νεότερο.

Δεν είναι απόφαση δική μου 100% να καταθέσω προσφυγή για τα δεδουλευμένα, αλλά και του μάνατζερ μου. Είναι μία απόφαση που πρέπει να παρθεί από κοινού. Ακόμα κι έτσι δεν θέλω να φτάσουμε σε ακραία σημεία. Επιθυμία μου είναι ένας διακανονισμός με τον Άρη, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και για τους δυο”.

 Ολοκληρώνοντας, μίλησε και για το ενδιαφέρον της Μολδαβικής, Σέριφ Τίρασπολ, για την απόκτηση του: “Είναι η μοναδική μέχρι τώρα επίσημη πρόταση που είχα στα χέρια μου. Υπάρχουν και τα θετικά στοιχεία σε αυτή την πρόταση αλλά και τα αρνητικά. Από την στιγμή,όμως, που υπάρχει ο Άρης και δεσμεύομαι ακόμα μαζί του δεν μπορώ να κάνω καμία κίνηση και να έχω κάποια επαφή. Προτεραιότητα αυτή τη στιγμή έχει ο Άρης”.

 

 

 

 

 

To Top