ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η (πρώτη) αξιολόγηση των Ιντέγε και Ντουάρτε…

Tην ανεπίσημη “πρώτη” τους με την φανέλα του Άρη πραγματοποίησαν χθες, οι Μπράουν Ιντέγε και Λερίν Ντουάρτε.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Δικαιολογημένα τα βλέμματα όλων των φιλάθλων του Άρη έπεσαν πάνω τους, καθώς ήταν τα δύο νέα πρόσωπα.

Αμφότεροι αγωνίστηκαν από ένα ημίχρονο κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ. Ο Ολλανδός μέσος στο πρώτο 45λεπτο, παίζοντας στα χαφ αλλά και ως δεξί εξτρέμ για λίγα λεπτά και ο Νιγηριανός φορ στην κορυφή της επίθεσης, στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Αν και ακόμα είναι νωρίς για να κριθούν, μία πρώτη αξιολόγηση μπορεί να γίνει…

Ο Λερίν Ντουάρτε έδειξε πως ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως στα νέα δεδομένα. Θέλει τον χρόνο του και είναι απόλυτα λογικά, καθώς δεν συμμετείχε και σε πολλές προπονήσεις με τη νέα του ομάδα. Συν τις άλλοις, χρειάζεται και λίγο χρόνο προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό. Όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και όλοι οι συμπαίκτες του. Δεν μπόρεσε χθες να δείξει κάτι ιδιαίτερο στη μεσαία γραμμή, όπου αγωνίστηκε με παρτενέρ τον Μιτζέν Μπάσα.

Ο Μπράουν Ιντέγε από την πλευρά του είχε διάθεση και αυτό του πιστώνεται. Έτρεξε όσο μπορούσε, προσπάθησε να κερδίσει μπαλιές, ενώ ήταν μέσα σε αρκετές φάσεις. Δεν είχε κάποια καλά τελειώματα, ενώ κάποιες προσπάθειες έμειναν ημιτελείς. Ωστόσο, μιλάμε για μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που επίσης θέλει χρόνο, ίσως περισσότερο από τον Λερίν Ντουάρτε. Είναι ποιοτικός φορ, που κινείται με άνεση εκτός μεγάλης περιοχής, όμως είναι ακόμα “μουδιασμένος” από την αγωνιστική απραξία της προηγούμενης σεζόν. Με περισσότερη προσπάθεια θα μπορέσει να καλύψει το χαμένο έδαφος…

To Top