Η πρώτη απουσία από επίσημο παιχνίδι μετά από χρόνια!

Μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον ΚΑΟΔ τόσο ο Δημήτρης Πρίφτης όσο και ο Νίκος Γκίκας αφιέρωσαν τη νίκη στον Βασίλη Βουρτζούμη που πριν από μερικές μέρες έχασε τον πατέρα του. Ο μάνατζερ της ομάδας δεν ήταν χθες στη Δράμα λόγω πένθους και ήταν μια από τις ελάχιστες φορές, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού που απουσίασε από επίσημο αγώνα του Άρη από τη σεζόν 2000-2001!

Ο Βουρτζούμης ανέλαβε τα καθήκοντα του μάνατζερ της ομάδας το καλοκαίρι του 2000 και έκτοτε έλειψε πολύ λίγες φορές από επίσημη αναμέτρηση της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι χθες.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας της σεζόν 2000-2001 είχε υποστεί μηνίσκο στο Καρπενήσι όπου προετοιμαζόταν η ομάδα και έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση. Μπήκε στο χειρουργείο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην ταξιδέψει στο Μπόρμιο της Ιταλίας όπου οι κίτρινοι είχαν δώσει φιλικά παιχνίδια με προπονητή τότε τον Ντράγκαν Σάκοτα. Ακόμη απουσίασε από κάποιους ευρωπαϊκούς αγώνες όπως αυτός με την Ούνιξ Καζάν την επεισοδιακή σεζόν 2000-01.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Βουρτζούμης είναι ένας από τους παλότερους υπαλλήλους της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ καθώς εργαζόταν στα γραφεία της ομάδας και προτού του ανατεθεί το πόστο του μάνατζερ.

To Top