ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πρώτη εικόνα του Ζερβίνιο στην επιστροφή του στη δράση 296 μέρες μετά!

Ο Ζερβίνιο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από περίπου δέκα μήνες, μέσα από την παρουσία του χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον Λεβαδειακό με τη φανέλα του Άρη.

Στις 29 Οκτωβρίου 2021 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με την Ρίζεσπορ για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας.

Πέρασαν 296 μέρες εξαιρετικά δύσκολες και ανηφορικές για τον ίδιο… Σε μια ηλικία, όπως αυτή των 35 χρόνων θέλει μεγάλη εσωτερική δύναμη και προσπάθεια για να φωνάξεις παρών. Κι ο Ιβοριανός το έκανε. Φάνηκε ότι του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, αλλά και πάλι παραλίγο να σκοράρει.

Ο ίδιος έστειλε το μήνυμα: «Ήταν μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. το χάρηκα που με υποδέχθηκε ο κόσμος έτσι. Έχουμε καλή επικοινωνία με τον κόσμο. Το πιο σημαντικό για μένα είναι που έπαιξα. Είχα έναν χρόνο εκτός. Χαίρομαι που επέστρεψα ξανά στη δράση. Ο στόχος μου είναι να γίνω ακόμα καλύτερος. Πατούσα καλά σήμερα αλλά πρέπει να πάνω βήμα-βήμα. Σύντομα θα είμαι στο 100%..».

Σίγουρα με την εμπειρία, την ποιότητα και την ταχύτητά του αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό ατού στα χέρια του Μπούργος.

 

To Top