ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η συζήτηση για τον τίτλο του πρωταθλητή δεν είναι πια… ταμπού για τον Άρη!

Ο Άρης ξεκίνησε με το… δεξί τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Superleague, προσπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο του Λεβαδειακού και συνεχίζει τον μαραθώνιο του.

Η Super League παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες επιλογές, 0% γκανιότα*, bet builder και ενισχυμένες αποδόσεις! *Όροι & προϋποθέσεις

Εδώ και αρκετό καιρό είναι ξεκάθαρο ότι η συζήτηση για τον “τίτλο του πρωταθλητή” δεν αποτελεί πια ταμπού στον Άρη! Πριν από την πρεμιέρα, η δήλωση-μήνυμα του Θόδωρου Καρυπίδη έβαλε ψηλά τον πήχη, στέλνοντας σαφές μήνυμα πρωταθλητισμού για τον Άρη.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων μέσα σε… 223 λέξεις, όσες περιείχε η γραπτή του τοποθέτηση, επί της ουσίας ξεκαθάρισε ότι φέτος ο Άρης θα χτυπήσει και το πρωτάθλημα και το κύπελλο, σημειώνοντας μάλιστα ότι η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας της.

Χθες ρωτήθηκε ο Χερμάν Μπούργος για τη δήλωση του. “Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και η ομάδα δουλεύει προς αυτή την κατεύθυνση πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα αλλά όλα βήμα-βήμα. Η άνοδος της ομάδας θα έρθει σταδιακά. Μπορούμε να χτίσουμε μία καλή ομάδα, αλλά κάθε 15 λεπτά”, είπε ορθά-κοφτά για να συμπληρώσει ο Ζερβίνιο λίγο αργότερα.

«Ήρθα εδώ για να κατακτήσω το πρωτάθλημα, έχουμε καλή ομάδα με δυνατούς χαρακτήρες, θα δουλέψουμε καθώς φιλοδοξία μας είναι να διεκδικήσουμε το καλύτερο» τόνισε χαρακτηριστικά.

To Top