Η πρώτη… εξομολόγηση του Μασάδο στην Πορτογαλία

Ο Μανουέλ Μασάδο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον Άρη και μιλώντας στους συμπατριώτες του, βγάζει το… καπέλο στους φιλάθλους της ομάδας.

Ο προπονητής του Άρη σε συνέντευξη στην πορτογαλική O Jogo δεν έκρυψε ότι το πρώτο δείγμα είναι θετικό από την παρουσία του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Συνέντευξη που παραχώρησε, μια και αναδείχθηκε πρόσωπο της εβδομάδας, ανάμεσα στους Πορτογάλους που εργάζονται στο εξωτερικό, ενώ υπάρχει και σχετικό αφιέρωμα στον ίδιο… Θεωρείται ίσως η πρώτη… εξομολόγηση του Μασάδο στην Πορτογαλία.

Σχετικά με την πρώτη του εμπειρία τόνισε: «Στα τέσσερα παιχνίδια που έχω την ομάδα υπό τις οδηγίες μου μαζέψαμε δέκα πόντους, τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η διοίκηση δεν μου είχε βάλει πλάνο όταν ανέλαβα, αλλά το όνομα της ομάδας απαιτεί κάθε χρόνο να διεκδικεί μια από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Όταν ήρθα ήμασταν εννέα βαθμούς από την 5η θέση, τώρα απέχουμε μόλις τέσσερις και αποτελεί και για αυτούς ευχάριστη έκπληξη η πορείας μας”

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον κόσμο της ομάδας τον οποίο χαρακτήρισε απαιτητικό: “Ο Άρης είναι μια ομάδα με πιστούς και απαιτητικούς οπαδούς που στις καλές στιγμές βγάζουν απίστευτη θερμότητα. Δεν σας κρύβω όμως ότι θα ήθελα να δω την αντίδρασή τους και στην δύσκολη στιγμή” τόνισε και παραλλήλισε τον Άρη σε αυτό το θέμα με μια από τις προηγούμενες ομάδες του την Γκιμαράες.

Για το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα είπε: “Το ποδόσφαιρο εδώ είναι πιο γρήγορο και συμπαγές και πολύ πιο αυθόρμητο. Οι πορτογάλοι είναι πιο τεχνίτες ενώ δουλεύουν πιο πολύ και στο τακτικό κομμάτι”.

Σχετικά με το μεταγραφικό ενδιαφέρον για παίκτες είπε: “Δεν μου ζητήθηκε από την διοίκηση κάτι τέτοιο. Ότι γράφτηκε ήταν μόνο φήμες. Αυτά τα πράγματα θέλουν κάποιο πλάνο προετοιμασίας και φυσικά χρόνο που δεν είχαμε. Αν για το καλοκαίρι μου ζητηθεί η βοήθεια θα δούμε”.

To Top