ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η πρώτη επαφή και τα “θέλω” του Βανγκέλι

Το όνομα του Χρήστου Βανγκέλι βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο των “κιτρινόμαυρων”.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Προ ημερών, μάλιστα, υπήρξε προσέγγιση της πλευράς του παίκτη προς τον Άρη, με τους ιθύνοντες της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, να είναι θετικοί στο ενδεχόμενο συνεργασίας, εφόσον φυσικά βρεθεί η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις του παίκτη με τον σύλλογό του, προκειμένου άμεσα να αποκτήσει την ελευθέρας του.

Οι δύο πλευρές, ανανέωσαν το «ραντεβού» τους για τις επόμενες μέρες, όταν και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο, καθώς ο 30χρονος αμυντικός, του οποίου η απόφαση να αποχωρήσει από την Ρουμανία είναι ειλημμένη, πάρει τα δεδουλευμένα των τελευταίων δύο μηνών.

Ο Χρήστος Βανγκέλι, επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, πόλη στην οποία μεγάλωσε και «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά και από την οποία κατάγεται και η σύζυγός του, Δέσποινα.

To Top