ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Τρέχει” τις μεταγραφές ο Καρυπίδης, στην Αθήνα για διαπραγματεύσεις

Με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν οι ιθύνοντες του Αρη, εντείνουν τις προσπάθειές τους, προκειμένου να ολοκληρώσουν άμεσα το «παζλ» του ρόστερ, καλύπτοντας τα κενά που υπάρχουν σε άμυνα και επίθεση.

Είμαστε σίγουροι ότι ψάχνετε καιρό για να βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά. Σταματήστε το ψάξιμο και μπείτε στο foxbet.gr, το σάιτ που παίζει με τις αποδόσεις, αλλά όχι με τα… νεύρα των αναγνωστών. Εδώ θα βρείτε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο, μπάσκετ (Ευρωλίγκα, Α1) τένις, ΝΒΑ, αμερικάνικα αθλήματα (Baseball, NFL, NHL) και Φόρμουλα 1.

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης, βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα, ώστε να δρομολογήσει εξελίξεις σε ό,τι αφορά την μεταγραφική ενίσχυση. Η εισήγηση του Νίκου Αναστόπουλου, ως καθ΄ύλην αρμόδιου για το αγωνιστικό κομμάτι, προβλέπει την απόκτηση ενός στόπερ κι ενός φορ περιοχής από το πάνω ράφι.

Οι δυσκολίες δεδομένες, καθώς οι αξιόλογες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού για κάθε θέση αντίστοιχα. Αυτό, ωστόσο, δεν εμποδίζει τον 38χρονο επιχειρηματία, από το να επιχειρήσει το ντεμαράζ, με τη διάθεσή του για «υπέρβαση», να έχει εκφραστεί πολλάκις το τελευταίο διάστημα στο κοντινό του περιβάλλον.

 

To Top