Κόσμος και ομάδα μια γροθιά στην “πρώτη”!

Η χρονιά ξεκίνησε! Ο ποδοσφαιρικός Άρης άρχισε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά, μια χρονιά που έχει πολλές δυσκολίες, πολλά προβλήματα, αλλά και μια χρονιά που κρύβει αισιοδοξία, κρύβει συσπείρωση και για άλλη μια φορά… απόδειξη αγάπης από τους οπαδούς προς τον σύλλογο, όπως φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το PRESSARIS με τους Τάσο Πακλατζή, Νίκο Καραγιώργη, Ελπίδα Φαρδογιάννη και Δημήτρη Σαββαϊδη κάλυψε με κάθε λεπτομέρεια την “πρώτη” των κίτρινων.

21.30: Ολοκληρώθηκε η πρώτη προπόνηση της ομάδας… Από αύριο ξεκινούν τα δύσκολα για τους παίκτες, που θα πρέπει να προετοιμαστούν για ένα εξαιρετικά κρίσιμο (σε όλα τα επίπεδα) πρωτάθλημα για την ομάδα.

21.25: Οπαδός του Άρη μπήκε στο γήπεδο και έδινε συνθήματα στην κερκίδα, ενώ παιζόταν το οικογενειακό “διπλό”! Εξαιρετική η ατμόσφαιρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

21.07: Δύο οπαδοί του Άρη κάθονται στην φισούνα και πετούν νερό στους υπόλοιπους στην θύρα 2, γιατί η ζέστη είναι ανυπόφορη.

21.06: Ο Μάκης Κατσαβάκης σταμάτησε το δίτερμα για να δώσει οδηγίες στους παίκτες του.

20.55: Ο Σταύρος Λαμπριάκος είναι στο Sports Cafe και μιλάει με κόσμο της ομάδας…

20.51: Πηγαδάκι μεταξύ των περισσότερων μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών Άρη σε μια γωνία του Sports Cafe. Τα λένε οι κ.κ. Γρόλλιος, Δεσύπρης, Ζουμπουρίδης, Ματθαίου…

20.45: Ξεκίνησε το οικογενειακό “διπλό” στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Στο γήπεδο πάρα πολύ νεαροί παίκτες…

20.25: Οι παίκτες κάνουν διατάσεις και ένα χαλάρωμα… Σε λίγη ώρα λογικά θα παίξουν ένα οικογενειακό “διπλό”.

20.23: Ο Σταύρος Λαμπριάκος εκπροσωπώντας τη διοίκηση υπογράμμισε πως “από σήμερα ξεκινάει ο πόλεμος, γιατί δεν θα είναι τίποτα ρόδινο. Μιλάμε για την επιβίωση του Άρη. Δεν στηρίζει ο κόσμος τον Λαμπριάκο, τον Κατσιαούνη, τον Στεφανίδη ή τον Ζαμπέτα, αν έρθει κοντά στην ομάδα. Στηρίζει τον Άρη…”

20.21: Ο Μάκης Κατσαβάκης τόνισε πως “πρέπει να υπάρξει συστράτευση από όλο το φίλαθλο κόσμο, από παράγοντες, εσάς, από μας, για να αντιμετωπίσουμε τις τεράστιες δυσκολίες. Αν είμαστε ενωμένοι και καταθέσουμε τον εαυτό μας για το μεγαλείο αυτού του σωματείου θα είμαστε πολύ πιο κοντά στον στόχο”.

20.16: Ο Κώστας Καζναφέρης επεσήμανε πως “δεν μας αγχώνει τίποτα, έχουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Δεν φοβόμαστε για τίποτα, έχουμε νέα παιδιά και υπάρχει μεγάλη διάθεση”.

20.13: Ο Μάρκος Βελλίδης έκανε τις πρώτες δηλώσεις υπογραμμίζοντας πως “είναι απίστευτο αυτό που βλέπουμε, είναι μεγάλη μας χαρά που βλέπουμε αυτόν τον κόσμο εδώ. Ξέρουμε τι κάνουν για μας και είμαι πολύ χαρούμενος που το ζω αυτό. Μας δίνουν δύναμη για μια χρονιά που θα είναι πολύ δύσκολη, αλλά αν είμαστε ενωμένοι, θα καταφέρουμε πολλά”.

20.07: Βγήκε για προθέρμανση η ομάδα μέσα σε ζεστό χειροκρότημα! Ακούγονται ήδη τα πρώτα συνθήματα, το “Κλεάνθης Βικελίδης” απέκτησε και πάλι ζωή…

19.55: Σε άριστη κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του “Κλεάνθης Βικελίδης”, έχει κάνει εντύπωση σε όλους όσοι βρίσκονται στο γήπεδο.

Ανοικτές είναι οι θύρες 2 και 7. Από την θύρα 2 θα παρακολουθήσουν την πρώτη προπόνηση της ομάδας κυρίως οι οργανωμένοι, που ήδη κρεμούν τα πανό τους. Στην θύρα 7 θα βρίσκονται οι κάτοχοι των “ακριβών” διαρκείας…

Σε προφορική συμφωνία με τον Λεωνίδα Αργυρόπουλο ήρθε η ΠΑΕ Άρης! Είδηση που βγήκε πριν από λίγα λεπτά!

 

 

 

To Top