Μεθαύριο ξεκινά η ανανεωμένη Κ-20

Με πολλά νέα πρόσωπα από την πρωταθλήτρια Κ-17 θα ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα Κ-20 του Άρη, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για μεθαύριο, Τετάρτη (11/07) στις 18:00, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Δύο ημέρες μετά την πρώτη ομάδα, την σκυτάλη θα πάρει η… αμέσως επόμενη γενιά, που θα δώσει ραντεβού στο γήπεδο για το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να κάνει μια πρώτη χαλαρή προπόνηση και να μοιραστεί στους παίκτες ο ιματισμός ενόψει της ερχόμενης περιόδου.

Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι παίκτες της περσινής Κ-20 έχουν ενσωματωθεί προς το παρόν στην πρώτη ομάδα και δοκιμάζονται από τον Μάκη Κατσαβάκη, είναι αυτονόητο ότι για το επόμενο διάστημα τουλάχιστον θα… ανέβει τάξη ο βασικός κορμός της περσινής πρωταθλήτριας Κ-17.

Μέχρι την επόμενη Πέμπτη (19/07) οι προπονήσεις της Κ-20 θα γίνονται κατά κύριο λόγο στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και θα περιλαμβάνουν ασκήσεις φυσικής κατάστασης από τους Νίκο Πασσιαλή και τον γυμναστή Γιώργο Καδόπουλο.

Την επόμενη Παρασκευή (20/07), η ομάδα θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, που θα πραγματοποιηθεί στο Βέρμιο της Νάουσας και θα διαρκέσει περίπου δέκα μέρες.

To Top