Η πρώτη του φορά ήταν ως… κατάσκοπος (video)

Η πρώτη φορά που ήρθε στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Μίχαλ Πρόμπιερζ ήταν ως… κατάσκοπος προκειμένου να πάρει ο ίδιος μια πρώτη γεύση από τον τότε αντίπαλό του Άρη. Πρώτος προπονητής πριν δυο καλοκαίρια της Γιαγκελόνια, προτίμησε ο ίδιος να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να δει τους κίτρινους ενόψει των αγώνων στο Γιουρόπα λιγκ, και όχι να στείλει κάποιον συνεργάτη του.

Στις 21 Ιουλίου 2010, ο Πρόμπιερζ περνούσε για πρώτη φορά την πόρτα του Κλεάνθης Βικελίδης, κάθισε στη θέση των επισήμων και είδε τον Άρη του Κούπερ να νικάει σε φιλικό με σκορ 2-1 την Κέρκυρα, σε ένα παιχνίδι πρόβα τζενεράλε, όπως είχε χαρακτηριστεί τότε ενόψει της έναρξης των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Ο Πολωνός κρατούσε συνεχώς σημειώσεις και έπαιρνε μια πρώτη γεύση από τον αντίπαλό του… Παιχνίδια της μοίρας. Μετά από 1,5 χρόνο ανέλαβε το τιμόνι του Άρη.

Για την ιστορία, τα γκολ σε εκείνο το φιλικό πέτυχαν οι Ναφτί και Κάλβο, ενώ οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι οι: Σηφάκης, Χαβίτο, Νέτο (78′ Βαγκέλι), Ρονάλντο (72′ Κουλουχέρης), Αραβίδης (72′ Παπαζαχαρίας), Μίσελ (85′ Αγτζίδης), Τόνι Κάλβο, Μενδρινός (77′ Κατίδης), Λαζαρίδης (67′ Οριόλ), Ναφτί (81′ Οικονομόπουλος), Τσέζαρεκ (65′ Καζναφέρης).
 

Δείτε εδώ τα γκολ του φιλικού
 

{youtube}urTtPeuQBP8|600|450|1{/youtube}

To Top