Καζάζης στο PRESSARIS: «Είμαστε κοντά με τον Άρη, ίσως υπάρξει συμφωνία απόψε»

Κάποιες τελευταίες, αλλά σημαντικές λεπτομέρειες απομένουν για να αποτελέσει και επίσημα ο Δημήτρης Καζάζης το νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη. Ο 45χρονος τεχνικός επιβεβαίωσε στο PRESSARIS ότι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «κίτρινους» και οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ώρες.

«Το μόνο που μπορώ να πω, είναι ότι έχουν γίνει επαφές και ότι υπάρχει πάρα πολύ καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές. Απομένει να ρυθμιστούν κάποια τελευταία ζητήματα, για τα οποία αισιοδοξώ ότι θα βρεθεί λύση, ώστε να υπάρξει συμφωνία, ίσως και απόψε. Η περίπτωση του Άρη δεν θα μπορούσε να με αφήσει αδιάφορο, σε καμία περίπτωση», δήλωσε από την Αθήνα στο PRESSARIS ο κ. Καζάζης, ο οποίος επιφυλάχθηκε να πει περισσότερα μετά την πιθανή ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ και της Εθνικής ανδρών, ο οποίος παραμένει μακριά από τους πάγκους μετά την αποχώρησή του από τη «γαλανόλευκη» το φθινόπωρο του 2009, είχε απασχολήσει το ΤΑΠ Άρης και πριν από την πρόσληψη του Γιώργου Περσιανλή, το περασμένο καλοκαίρι. Ίσως όμως αυτή τη φορά οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια και ο κ. Καζάζης ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη, από την οποία άλλωστε κατάγεται.

Στην ακραία περίπτωση που δεν ξεπεραστούν τα εμπόδια, θα έρθει στο προσκήνιο η επίσης αξιόλογη περίπτωση του Γιώργου Γιάτση. Ο 43χρονος πρώην παίκτης των «κίτρινων», αλλά και πρώην τεχνικός της γυναικείας ομάδας του συλλόγου (2004), αποτελεί την ισχυρότερη εναλλακτική πρόταση για την κενή θέση του προπονητή, εφόσον δεν επιτευχθεί συμφωνία με τον Δημήτρη Καζάζη.

Επιδίωξη του ΤΑΠ Άρης, πάντως, είναι να «κλείσει» άμεσα ο διάδοχος του Γιώργου Περσιανλή, έτσι ώστε να μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας το Σάββατο (12/11), στο «Ζηρίνειο» της Κηφισιάς, στον σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με τον τοπικό σύλλογο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

To Top