Η «πρώτη φορά» του Μασάδο

Σημείο αναφοράς η επικείμενη συνεργασία του Άρη με τον Μανουέλ Μασάδο στα μέσα ενημέρωσης της Πορτογαλίας. Όλα στο σύνολό τους, μιλούν για συμφωνία των κίτρινων, ενώ υπογραμμίζουν με έμφαση ότι είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί την έξοδό του από τα σύνορα της χώρας.

«Ο Μασάδο είδε την ήττα του Άρη» γράφει η «A Βola» υπογραμμίζοντας ότι: «ο Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται στην Ελλάδα για να οριστικοποιήσει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας του με τον Άρη, παρακολουθούσε από τον πάγκο (σ.σ. ήταν στα δημοσιογραφικά μπουθ και όχι φυσικά στον πάγκο…) την ήττα (1-2) της ομάδας από τον Ατρόμητο για τους οκτώ του κυπέλλου. Στη συνέχεια θα προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τους διοικούντες του Άρη με σκοπό την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας της Θεσσαλονίκης».

Η «Desporto» σημειώνει από την πλευρά της ότι: «Ο Μανουέλ Μασάδο στα 56 του χρόνια θα καθοδηγήσει τον Άρη Θεσσαλονίκης, σε μια περίοδο που η ομάδα είναι στην 12η θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν και είναι από τις ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστούν στη χώρα.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο πρώην προπονητής της Γκιμαράες θα λειτουργήσει σε ένα κλαμπ που αγωνίζεται σε ένα πρωτάθλημα του εξωτερικό».

«Παρά το γεγονός ότι είχε παλαιότερα προτάσεις από την Κίνα και τη Μέση Ανατολή, ο Μανουέλ Μασάδο, τις αρνήθηκε. Αυτή τη φορά αποφάσισε να δουλέψει στο εξωτερικό και στον Άρη. Κάτι που κάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του» τονίζει η «Guimaraes digital».

Από την πλευρά του, το «futebol 365» είναι απόλυτο: «Νέος προπονητής του Άρη  Μανουέλ Μασάδο. Οριστικοποιεί τις τελευταίες λεπτομέρειες και πιάνει δουλειά» γράφει χαρακτηριστικά.

To Top