Λιντς: «Φτιάχνει ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια» – Eύσημα και από Εντίνιο

Τις καλύτερες αναμνήσεις έχει από την συνεργασία του με τον Μανουέλ Μασάδο ο Ρόλαντ Λιντς. Ο Αυστριακός, ο οποίος βρέθηκε το καλοκαίρι πολύ κοντά στον Άρη, συνεργάστηκε με τον 56χρονο Πορτογάλο στην Mπράγκα.

«Αποτελεί ένα εξαιρετικό προπονητή και σίγουρα από τους κορυφαίους με τους οποίους συνεργάστηκα στην καριέρα μου. Εκείνη η σεζόν στη Μπράγκα ήταν από τις καλύτερες για μένα και μεγάλο μερίδιο σε αυτό είχε ο Μασάδο και τον οποίο ευγνωμονώ για όσα έκανε για μένα» είπε ο Λιντς για τον Μασάδο μιλώντας στην εφημερίδα «Metrosport» υπογραμμίζοντας ότι:

«Είναι πολύ καλός τεχνικός, μεταδίδει με ηρεμία της γνώσεις του και σου δίνει πάντα να καταλάβεις τι είναι αυτό που ζητάει. Κυριότερο προσόν του είναι οι εξαιρετικές σχέσεις που διατηρεί με όλους τους ποδοσφαιριστές πράγμα που συντελεί τα μέγιστα στο να δημιουργηθεί μια καλή ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια. Κατάφερνε να μας κάνει να παίζουμε και για αυτόν».

Για το αγωνιστικό του προφίλ τόνισε: «Όπως κάθε πορτογάλος, ο Μασάδο αρέσκεται στο να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Συνήθως επιλέγει το 4-3-3 αλλά φροντίζει να προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τον Άρη και θα με θυμηθείτε σύντομα».

Για το έντονο καλοκαιρινό φλερτ με τον Άρη τέλος ο αυστριακός απάντησε: «Το καλοκαίρι είχα πολύ προχωρημένες επαφές με τον Άρη, αλλά φυσικά είχα στο μυαλό μου τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας που με σταμάτησαν. Εκτιμώ τον Άρη ως σύλλογο αλλά είμαι 30 ετών αλλά έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου και την οικογένειά μου. Δεν σημαίνει τίποτα, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

Εύσημα και από Εντίνιο

Πολύ καλό προπονητή που μπορεί να πετύχει στον Άρη εφόσον στηριχτεί χαρακτήρισε τον Μανουέλ Μασάδο ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ ο Εντίνιο στον “Sentra”. Αναλυτικά τα όσα είπε : «Ο Μασάδο είναι καλός προπονητής, έχει δείξει έργο στην Πορτογαλία και πιστεύω ότι έχει τα προσόντα να πετύχει στην Ελλάδα και στον Αρη, αρκεί να στηριχτεί. Είναι ένας τεχνικός που του αρέσει να δουλεύει πολύ στις προπονήσεις, είναι πεισματάρης, δεν το βάζει ποτέ κάτω. Ο Μασάδο είναι ένας προπονητής που χτίζει τις ομάδες του με τις τακτικές της αντεπίθεσης δημιουργώντας ένα σύνολο που κτυπά στην κόντρα σαν κόμπρα».

* Στη φωτογραφία ο Λιντζ με αντίπαλο τον Αβραάμ Παπαδόπουλο από τη συνάντηση Άρης-Μπράγκα 1-1, πριν από τέσσερα χρόνια για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

To Top