Η Ρεν… πήρε τον τίτλο από την Παρί Σεν Ζερμέν (video)

Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 για την 36η αγωνιστική της Ligue 1, αποτέλεσμα που χρήζει φαβορί για το πρωτάθλημα την Λιλ.

Οι Παριζιάνοι κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα χάρη στο πέναλτι του Νεϊμάρ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, αλλά εμφανίστηκαν αφελείς στο δεύτερο μέρος και το πλήρωσαν με τον Γκιρασί να φέρνει το ματς στα ίσα στο 70′. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε η αποβολή του Κιμπεμπέ στο 87ο λεπτό να κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά και να φεύγουν από τη Βρετάνη με το 1-1, το οποίο ουσιαστικά σπρώχνει ακόμη πιο κοντά τη Λιλ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΡΕΝ: Γκομίς, Τραορέ (90+2′ Σοπί), Αγκουέρντ, Ντα Σιλβά, Μαουασά (79′ Νταλμπέρ), Μπουριγκό, Ουγκοτσουκού (61′ Γκρενιέ), Τε, Ντοκού, Γκιρασί (90+2′ Καστίγιο), Τεριέ (79′ Ντιούφ).

ΠΑΡΙ: Νάβας, Νταγκμπά (80′ Φλορέντσι), Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Κιρζαβά (55′ Ντιαλό), Ερέρα (69′ Γκέιγ), Ντανίλο, Ντι Μαρία (69′ Ραφίνια), Ντράξλερ (81′ Ικάρντι), Νεϊμάρ, Κιν.

To Top