Κούγιας για Μπέο: “Η μεγαλύτερη Φιλιππινέζα του Μαρινάκη”

Ο “πόλεμος” ανακοινώσεων μεταξύ Αλέξη Κούγια και Αχιλλέα Μπέου συνεχίζεται, καθώς η κόντρα των δύο ανδρών κρατάει από παλιά και… φούντωσε για τα καλά μετά τον υποβιβασμό της ΑΕΛ από τον Βόλο ΝΠΣ.

Η νέα ανακοίνωση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στον Αχιλλέα Μπέο:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός ο απόλυτα επιτυχημένος – προφυλακισμένος παράγοντας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με τους φοβερούς διαλόγους με τον Μποροβήλο για να πάρει 500.000€ και να πουλήσει ο Ολυμπιακός Βόλου το παιχνίδι στον Αστέρα Τρίπολης και να υποβιβαστεί ο ιστορικός Ηρακλής, πετάγεται κάθε μέρα σαν βρωμερή πορδή και ασχολείται με την ΑΕΛ και εμένα.

Προτιμώ να είμαι αποτυχημένος παράγοντας και να είμαι ο ιδιοκτήτης της πιο καθαρής και πιο ιστορικής ΠΑΕ της Ελλάδας, παρά να είμαι ο επιτυχημένος ιδιοκτήτης της Πύδνα Κίτρους, μιας ομάδας χωρίς ούτε ένα οπαδό και να είμαι ο μοναδικός στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου που προφυλακίστηκε για στημένους αγώνες και αν δεν ήμουν τότε η μεγαλύτερη Φιλιππινέζα του Μαρινάκη που πλήρωσε τα 300.000€ εγγύηση για να βγω από την φυλακή και αν δεν ήταν και ο Κούγιας για να με σώσει στο δικαστήριο, θα ήμουν ακόμη στις φυλακές Ναυπλίου, που όπως έχω μάθει πέρασες πολύ καλά, ούτε ο Λάκης Γαβαλάς δεν πέρασε τόσο καλά.

Τον πληροφορώ ότι είμαι έτοιμος να αποχωρήσω και να αποκτήσει η ΑΕΛ την ελευθερία της, γιατί ο Ζήσης Βρύζας σήμερα με έφερε σε επαφή με κάποιους δισεκατομμυριούχους Latin επενδυτές από την Ρωσία και είμαι έτοιμος να κάνω δεκτή την πρόταση τους και να γεμίσω τους λογαριασμούς μου με ρούβλια.

Από τον πλούτο που έρχεται, εγκαταλείπω την δικηγορία και θα γίνω υποδιευθυντής στο Casino του Πόρτο – Καρράς, ήδη αγόρασα σπίτι στον Νέο Μαρμαρά.

Λευτεριά στο Βόρειο Πήλιο!!!

ΥΓ1. Ρε Αχιλλέα επιτυχημένε παράγοντα, πόσες φορές υποβίβασες και πτώχευσες τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου, την πραγματική ομάδα της πόλης, για να κάνεις τον μάγκα με την Πύδνα Κίτρους, την δήθεν ομάδα του Βόλου;

ΥΓ2. Αχιλλέα να χαίρεσαι τον ευγενέστατο αδελφό σου.

Αλήθεια τι δουλειά κάνει αυτός εκτός από το να βρίζει μανάδες και παιδιά;

Κάνει καμία φορολογική δήλωση, γιατί όλο στον Βόλο τον βλέπω;».

To Top