Ισοπαλία (2-2) μεταξύ Ρεάλ – Σεβίλλης, ξανά το πάνω χέρι για το πρωτάθλημα η Ατλέτικο (videos)

Τα πάνω κάτω ήρθαν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο στην La Liga. Το Σάββατο Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα έμειναν στο 0-0, δίνοντας σήμερα την ευκαιρία στη Ρεάλ να κερδίσει και να περάσει στην 1η θέση, όμως η ομάδα της Μαδρίτης δεν τα κατάφερε, μένοντας στο 2-2 με την μαχητική Σεβίλλη. Έτσι, η Ατλέτικο βρίσκεται στο +2 από τους διώκτες της και πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Ανδαλουσιάνοι είχαν σε ωραία κομπίνα από εκτέλεση φάουλ και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Φερνάντο κατάφεραν να προηγηθούν με 0-1. Στο 66′ όμως ο Μάρκο Ασένσιο ισοφάρισε σε 1-1.

Από το 77′ κι έπειτα το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά. Σε εκείνο το λεπτό σημειώθηκε αναμπουμπούλα στην περιοχή της Ρεάλ, αλλά η μπάλα διώχθηκε και ο Μπενζεμά την πήρε, διένυσε 60 μέτρα χωρίς αντίπαλο και ανατράπηκε απ’ τον Γιασίν Μπουνού. Ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι, αλλά ο VAR γύρισε πίσω τη φάση για χέρι του Έντερ Μιλιτάο στο κόρνερ της Σεβίλλης! Ο Ίβαν Ράκιτιτς το εκτέλεσε και οι φιλοξενούμενοι ανέκτησαν το προβάδισμα.

Το 2-1 υπέρ της Σεβίλλης δεν έμεινε μέχρι τέλους, αφού το πολλοστό σουτ εκτός περιοχής τους δικαίωσε. Αυτήν τη φορά ήταν η σειρά του Τόνι Κρόος, αλλά χρειάστηκε και τη βοήθεια του Ντιέγκο Κάρλος. Η κόντρα ξεγέλασε τον Μπουνού και κατέληξε στα δίχτυα του, αν και η ισοπαλία δεν αλλάζει πολλά πράγματα. Η Ρεάλ βρίσκεται σε απόσταση δύο βαθμών από πρωτοπόρο Ατλέτικο και ισόβαθμη με την Μπαρτσελόνα.

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Νάτσο, Μαρσέλο (66′ Γκουτιέρεθ), Μόντριτς (66′ Ασένσιο), Καζεμίρο, Κρόος, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους (80′ Αζάρ).

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Κουντέ, Κάρλος, Ακούνια, Ράκιτιτς (88′ Τόρες), Φερνάντο, Χορδάν (84′ Γκούντελ), Σούσο (83′ Όσκαρ), Οκάμπος (88′ Ντε Γιονγκ), Γκόμες (57′ Εν Νεσιρί).

To Top