ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Η ρύθμιση των 120 δόσεων (έρχεται και…) αφορά άμεσα την ΚΑΕ Άρης

Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος στο Ράδιο Θεσσαλονίκη η ρύθμιση των 120 δόσεων για οφειλές προς το δημόσιο είναι κάτι που θα συμβεί άμεσα, ενδεχομένως και εντός του Απριλίου. Είναι μέτρο που αφορά άμεσα την ΚΑΕ Άρης…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο κ. Τσακαλώτος τόνισε πως “πρέπει να κάνουμε ένα έξυπνο σύστημα να μπουν όσοι έχουν πραγματική ανάγκη και να αποκλείονται οι κακοπληρωτές. Πρέπει να προστατεύσουμε και τους καλοπληρωτές, αυτούς που με πολύ δύσκολες συνθήκες συνέχισαν να πληρώνουν. Να βρούμε ένα σύστημα που βοηθάει τους ανθρώπους να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν στην εποχή της κρίσης”.

Παράλληλα επεσήμανε πως οι 120 δόσεις θα έρθουν άμεσα γιατί “δεν είναι εντός τη σφαίρας της διαπραγμάτευσης. Οι θεσμοί θα κοιτάνε με ένα μάτι να μην καταστρέψουμε την κουλτούρα πληρωμής στην χώρα”.

Εφόσον νομοθετηθούν οι 120 δόσεις, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ΚΑΕ Άρης θα θελήσει να μπει σε αυτή τη ρύθμιση για τις οφειλές που υπάρχουν προς το δημόσιο, ώστε να μπορέσει να διαχειριστεί με μεγαλύτερη άνεση την ρευστότητά της και να είναι πιο εύκολα συνεπής στις υποχρεώσεις της.

To Top