ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Καθοριστικό ραντεβού Διαμαντόπουλου-Μαϊορίνο σήμερα στα Κανάρια Νησιά για Ματέο!

Στην Ισπανιά και στα Κανάρια Νησιά βρίσκεται από χθες ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να επιτευχθεί το deal των “κιτρινόμαυρων” με την Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη αναμένεται σήμερα να έχει καθοριστικό ραντεβού με τον ομόλογό του στην Λας Πάλμας, Ρόκο Μαϊορίνο, ο οποίος προσφάτως ανέλαβε τα καθήκοντά του (θυμηθείτε ΕΔΩ). Είναι Ιταλός και στο παρελθόν υπήρξε επί σειρά ετών βοηθός του 72χρονου συμπατριώτη του νυν διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Αριέντο Μπράιντα, στη Μίλαν.

Ο Άρης είναι μέχρι στιγμής η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει επίσημη πρόταση απόκτησης των δικαιωμάτων του Ματέο Γκαρσία, ύψους 1.500.000 ευρώ. Παρά τα όσα υποστηρίζουν οι ιθύνοντες της Λας Πάλμας, καμία άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα δεν έχει ακόμα καταθέσει πρόταση για τον Αργεντινό, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο Άρης για να κλείσει από νωρίς το deal.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, υπεύθυνος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας και στενός συνεργάτης του προέδρου του ισπανικού συλλόγου, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεζ, σε διάφορες συνεντεύξεις του μίλησε για ενδιαφέρον ομάδων από Πορτογαλία, Βέλγιο και Τουρκία, όμως παραδέχθηκε πως η μοναδική επίσημη έγινε από τον Άρη.

Μάλιστα, είχε τονίσει πως ο Ματέο Γκαρσία απολαμβάνει την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη και τον Άρη, χρίζοντας ανεπίσημα φαβορί τους “κιτρινόμαυρους”.

Το αν η σημερινή συνάντηση θα είναι η πλέον καθοριστική στην προσπάθεια του Άρη να αποκτήσει τον Ματέο Γκαρσία θα φανεί μετά την ολοκλήρωσή της. Ή θα είναι η πρώτη από μία σειρά επαφών, για το θέμα του 22χρονου Αργεντινού εξτρέμ.

Το σίγουρο είναι πως από επίσημα χείλη ανθρώπων της Λας Πάλμας, θα καταγραφούν οι σκέψεις των Ισπανών για τον Ματέο Γκαρσία και φυσικά μία πρώτη απάντηση σε ότι αφορά την οικονομική πρόταση που έριξε στο τραπέζι ο Άρης…

 

 

To Top