Η Σαντορίνη… ζήλεψε Λουτσέσκου για την γραφικότητα! «Ο Άρης έπαιζε σαν να ήταν το παιχνίδι της ζωής του»

O Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι του «Κλεάνθης Βικελίδης» για μια ακόμη φορά έδειξε την γραφική πλευρά του χαρακτήρα του, κάνοντας την… Σαντορίνη να ζηλεύει!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 54χρονος κόουτς του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι:

Για τα αίτια της ήττας στο ντέρμπι: «Εμείς πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε ξεκινήσει έτσι τη σεζόν. Οι επιτυχίες που καταφέραμε στην Ευρώπη, οι αλλαγές παικτών μας οδήγησαν σε αυτή τη θέση. Δεν αλλάζει η λογική μας. Σήμερα, ενδεχομένως να υπήρξε μεγαλύτερη πίεση σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Μπορεί πνευματικά να υπάρξει μία πτώση και να μην είμαστε στην καλύτερη δυνατή ημέρα, αλλά θεωρώ ότι πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε διακριθέντα. Στο δεύτερο μέρος, το 15λεπτο ανήκε στον Άρη και μετά ήμασταν ανώτεροι στο παιχνίδι, ενδεχομένως να μπορούσαμε να σκοράρουμε ένα ακόμη γκολ. Ο Άρης προερχόταν από ένα αρνητικό αποτέλεσμα, παίζοντας σήμερα απέναντι στον ΠΑΟΚ που ξέρουμε τι σημασία έχει αυτό το παιχνίδι, ενδεχομένως να είχε ένα επιπλέον κίνητρο».

Για το τι έφταιξε σήμερα: «Πάντα υπάρχει ένα συνδυασμός πραγμάτων. Η παρουσία του αντιπάλου αμυντικά και η δική μας παρουσία. Μας έλειψε η ένταση στις ενέργειές μας. Δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους ειδικά στο πρώτο μέρος. Ο Άρης είχε επιθετικότητα και έπαιζε σαν να είναι το παιχνίδι της ζωής του σήμερα».

Για τις επιλογές του και τον Γιάννη Κωνσταντέλια: «Όταν προετοιμάζουμε το παιχνίδι, πρέπει να σκεφτόμαστε και το δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχει και η κούραση. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το δεύτερο μέρος και ήταν σαν να χάσαμε το μυαλό μας. Αφήσαμε χώρους στις δεύτερες μπάλες και δεν ήμασταν επιθετικοί.

Αν το παιχνίδι ήταν στο 0-0 με την είσοδο του Κωνσταντέλια ή οποιουδήποτε άλλου ήταν να μπει, ενδεχομένως τα πράγματα να ήταν αλλιώς, αλλά δε θα άλλαζα κάτι. Θα υπάρξουν και καταστάσεις όπου τα πράγματα δε θα βρουν όπως τα θέλουμε.

Είναι μία μεγάλη σεζόν και σίγουρα θα υπάρξει μία κάμψη. Όλες οι ομάδες θα περάσουν από αυτό το σημείο. Εμείς πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά, να πάρουμε ό,τι είναι να πάρουμε από αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Σήμερα δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Εμείς πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και όταν έρθει η ώρα, θα κοιτάξουμε τα play-off».

To Top