Η ΣΑΡΙΣΑ πρέπει να δράσει άμεσα στο μπάσκετ του Άρη!

Στις 21 Ιουλίου η ΣΑΡΙΣΑ με ανακοίνωσή της είχε τοποθετηθεί δημόσια για την απόφασή της να συνεχίσει να στηρίζει την ΚΑΕ, με διαφορετικό όμως τρόπο. Ανέφερε στην ανακοίνωσή της πως θα κάλυπτε απευθείας τα συμβόλαια του τεχνικού τιμ και ενδεχομένως καλαθοσφαιριστών που θα επέλεγε η ΚΑΕ. Μήπως ήρθε η ώρα να γίνουν πράξεις οι αποφάσεις αυτές;

Αποσπασματικά η ανακοίνωση της 21ης Ιουλίου ανέφερε πως “η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία ΣΑΡΙΣΑ συστάθηκε επισήμως το Νοέμβριο του 2009 από 18 μέλη της Αρειανής οικογένειας και σήμερα αριθμεί 25. Μέχρι και σήμερα ο πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας παραμένει η επικουρική, οικονομική στήριξη της ΚΑΕ Άρης… Η ΣΑΡΙΣΑ, με βαθιά συναίσθηση του καταστατικού της σκοπού και των αισθημάτων της απέναντι στην καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, παρά την εύλογη πικρία της, αποφάσισε τη συνέχιση της οικονομικής ενίσχυσης της ΚΑΕ με την απευθείας κάλυψη συγκεκριμένων αγωνιστικών δαπανών (συμβόλαια προπονητικού τιμ και ενδεχομένως καλαθοσφαιριστών που θα επιλέξει το Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΡΗΣ) προκειμένου να μπορέσει η ΚΑΕ να ανταποκριθεί στις τρέχουσες οικονομικές της υποχρεώσεις…”.

Ουδείς αμφισβητεί το γεγονός ότι η ΣΑΡΙΣΑ είναι δίπλα στην ομάδα από τη μέρα ίδρυσής της. Ουδείς μπορεί να κατηγορήσει κανέναν ότι δεν έχει βοηθήσει εμπράκτως την προσπάθεια της όποιας διοίκησης της ΚΑΕ. Είναι όμως απόφαση της ΣΑΡΙΣΑ να στηρίξει και την φετινή χρονιά, καλύπτοντας το συμβόλαιο του Βαγγέλη Αλεξανδρή και του Σωτήρη Μανωλόπουλου, αλλά και (ενδεχομένως όπως αναφέρεται) καλαθοσφαιριστών που θα επιλέξει η ΚΑΕ.

Είναι η ώρα που η ΣΑΡΙΣΑ πρέπει να δράσει στο μπάσκετ του Άρη την φετινή χρονιά. Οι κίτρινοι χρειάζονται ενίσχυση στο ρόστερ τους, γιατί αλλιώς θα έχουν σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα. Ήδη προγραμματίζεται συνέλευση της εταιρείας αστικής ευθύνης, ώστε να αποφασιστεί με ποιον τρόπο θα στηριχθεί η φετινή προσπάθεια της ΚΑΕ. Αυτή μπορεί να γίνει την Κυριακή, αλλιώς στις αρχές της επόμενης βδομάδας.

Επιπροσθέτως, όσες φωνές ακούγονταν – ίσως και δικαιολογημένα – όσο το θέμα της εφορίας ήταν στον… αέρα, τώρα που λύθηκε αυτό από τον Θανάση Τζεβελέκη, δεν πρέπει να μετουσιωθεί σε πράξη η απόφαση της ΣΑΡΙΣΑ;

To Top