Τακουρίδης: «Θα τα δώσουμε όλα στην πρεμιέρα!»

Το πρώτο σερβίς για τη νέα αγωνιστική σεζόν θα κάνει αύριο, Παρασκευή (19:00), ο Άρης, υποδεχόμενος στο Αλεξάνδρειο τον Ηρακλή, στην αυλαία του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Μετά από τη δίμηνη προετοιμασία τους, οι «κίτρινοι» δηλώνουν έτοιμοι για την πρεμιέρα δια στόματος Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος μίλησε στο PRESSARIS για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

«Η πρεμιέρα είναι κάτι καινούριο για όλες τις ομάδες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Σίγουρα υπάρχει το άγχος, καθώς κάθε ομάδα θέλει να αποδείξει ότι είναι έτοιμη. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και το γεγονός ότι ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας με ένα τοπικό ντέρμπι, μας δίνει το κίνητρο να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Όσον αφορά τον αυριανό αντίπαλο, ο κεντρικός του Άρη είχε να πει τα εξής: «Ο Ηρακλής έχει δημιουργήσει μία καλή ομάδα με αξιόλογους παίκτες, αλλά αυτό πρέπει να αποδειχθεί στο γήπεδο. Εμείς περιμένουμε ένα δυνατό Ηρακλή και από εκεί και πέρα αυτό που θα κοιτάξουμε είναι η δική μας παρουσία».

Σε ερώτηση για το αν μπορούμε να κάνουμε λόγο για φαβορί, απάντησε: «Από τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα και καμία ομάδα δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά της, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για φαβορί. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ντέρμπι, όπως το αυριανό. Το σίγουρο είναι ότι εμείς διαθέτουμε μία ανταγωνιστική ομάδα και αυτό που θα επιδιώκουμε σε κάθε παιχνίδι είναι η νίκη και τίποτα λιγότερο».

Αναφορικά με τον φίλαθλο κόσμο του Άρη και το κατά πόσο πιστεύει ότι θα ενισχύσει το έργο της ομάδας, δήλωσε: «Ελπίζουμε ότι θα έχουμε από την αρχή τον κόσμο δίπλα μας. Το Αλεξάνδρειο, στο οποίο θα αγωνιζόμαστε τη φετινή χρονιά, είναι μια έδρα προσιτή για τους φιλάθλους μας και είναι μία καλή ευκαιρία να δούμε πολύ κόσμο φέτος εκεί. Επίσης, γίνεται μία σημαντική προσπάθεια όσον αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία διατίθενται σε μία συμβολική τιμή. Οι φίλαθλοί μας πιστεύω ότι έχουν ανταποκριθεί και το μόνο που απομένει, είναι να τους έχουμε στο πλευρό μας. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τους ευχαριστήσουμε».

Το προσεχές πρωτάθλημα προδιαγράφεται σίγουρα διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα λόγω των οικονομικών συγκυριών, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Γιάννης Τακουρίδης, στον επίλογο των δηλώσεών του: «Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά δεν ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς η οικονομική κρίση έχει επηρεάσει και το χώρο του βόλεϊ. Παρόλα αυτά, εμείς θα κοιτάξουμε τι γίνεται στο δικό μας το σπίτι και θα προσπαθήσουμε να είμαστε μέχρι το τέλος σωστοί στις υποχρεώσεις μας».

To Top