Η σιγουριά του Γαλιλαία για την επιτυχία του Aris Golden Club!

Η ανταπόκριση που είχε το κάλεσμα της ΚΑΕ Άρης για το Aris Golden Club συνεχίζει να είναι βασικό αντικείμενο συζήτησης στην Αρειανή οικογένεια.

Το μέλος της διοίκησης και εκπρόσωπος της ΣΑΡΙΣΑ σε αυτή, Χρήστος Γαλιλαίας τόνισε με δηλώσεις του πως “ούτε ο πιο αισιόδοξος δεν περίμενε την χθεσινή ανταπόκριση των φίλων Αρειανών. Φάνηκε χθες ότι ο κόσμος του Άρη είχε απομακρυνθεί από την ομάδα τα τελευταία χρόνια για τους γνωστούς λόγους αλλά χθες ήρθαν και έδειξαν έμπρακτα ότι θα είναι κοντά στην ομάδα. Μάλιστα δεν μπόρεσαν, για διάφορους λόγους, να έρθουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που θα είναι κοντά στην ομάδα στην συνέχεια, όπως είναι ο κ. Πάλμας και ο κ. Κιοσέλογλου. Ήταν χθες όλη η ΓΕΝΕΣΙΣ και όλη η ΣΑΡΙΣΑ, αυτό μας δίνει τεράστια ώθηση ως διοίκηση. Ήταν σαν να μας έλεγαν ότι ξέρουν τις δυσκολίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε λόγω της προηγούμενης διοίκησης και αυτό μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας”.

Ρωτήθηκε για την στάση της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου του Άρη και απάντησε πως “ξέρουμε όλοι ότι ο Άρης έχει μπασκετικό κόσμο, που ήταν πικραμένος τα τελευταία χρόνια και λόγω της κατάστασης που επικρατούσε είχε φύγει μακριά από την ομάδα. Τώρα αυτό που θέλουμε όλοι είναι να επιστρέψει ο Άρης εκεί που τον έχουμε συνηθίσει. Είναι χαρακτηριστικές οι χθεσινές δηλώσεις του Ντίμη Παπαϊωάννου, που τόνισε ότι στηρίζει την νέα προσπάθεια της διοίκησης, κλήθηκε να βοηθήσει και οφείλει να βοηθήσει. Όταν ένας άνθρωπος όπως ο κ. Παπαϊωάννουν κάνει τέτοιες δηλώσεις, είναι σίγουρο ότι θα υπάρξουν πολλοί άνθρωποι ακόμη που θα ακολουθήσουν”.

Ρωτήθηκε για τον αριθμό μελών που θα έχει το Aris Golden Club και απάντησε πως “δεν υπάρχει ταβάνι στην συμμετοχή, δεν ξέρω πόσος κόσμος θα έρθει να βοηθήσει στην προσπάθεια αυτή, αλλά τα μηνύματα που λαμβάνουμε αναφέρουν όλα το ίδιο, «είμαστε κοντά σας, συνεχίστε». Όλοι μας έχουμε πλέον έναν κοινό στόχο, να φέρουμε πάλι τον Άρη στην κορυφή”.

Για το θέμα προπονητή είπε ότι “θα γίνει σήμερα πάλι άλλη μια συνάντηση με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή και θα μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω τίποτε”.

Για τα οικονομικά προβλήματα της ΚΑΕ ανέφερε πως “γίνονται προσπάθειες να ξεπεραστούν όλα τα οικονομικά προβλήματα. Ο Άρης δεν έχει ρευστότητα αυτή την στιγμή και είναι σε πολύ δύσκολη θέση, για αυτό άλλωστε είχε τεράστια σημασία η χθεσινή συγκέντρωση. Πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί το θέμα με την ΦΑΕ, μιλήσαμε και τον τον κ. Χαλβατζάκη, τον νέο πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και είπε ότι θα βοηθήσει να λυθεί το θέμα, καταλαβαίνει ότι δεν νοείται ελληνικό μπάσκετ χωρίς τον Άρη. Υπάρχει αισιοδοξία λοιπόν ότι θα λυθεί το θέμα της ΦΑΕ και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους”.

Πηγή: Libero FM

 

To Top