ΜΠΑΣΚΕΤ

Η σκληρή πραγματικότητα των οφειλών της ΚΑΕ Άρης και η κατανόηση που πρέπει να δείξουν οι πιστωτές

Μετά την ενημέρωση στη FIBA για το πλάνο των διακανονισμών των οφειλών, η ΚΑΕ Άρης περνάει στο επόμενο στάδιο, των διαπραγματεύσεων απευθείας με τους πιστωτές που έχουν προσφύγει και δικαιωθεί στο διαιτητικό δικαστήριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Επί της ουσίας οι κίτρινοι θα στείλουν πλέον τις προτάσεις διακανονισμών και στους πιστωτές, έχοντας ήδη κάνει το πρώτο απαραίτητο βήμα, την επίσημη ενημέρωση στη FIBA, η οποία και ενδεχομένως θα παίξει διαμεσολαβητικό ρόλο όπου κι αν χρειαστεί.

Οι άνθρωποι του Άρη ευελπιστούν να βρουν ανταπόκριση και κατανόηση για την πραγματικότητά τους, που είναι πολύ απλή, αλλά και δύσκολη. Δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για να πληρωθούν όλες οι οφειλές στο ακέραιο, θα πρέπει οι πιστωτές να αντιληφθούν αυτό το δεδομένο και να συναινέσουν σε “κούρεμα” των χρημάτων που τους οφείλονται, όπως και στον χρόνο αποπληρωμής.

Είναι λογικό οι πιστωτές να μην καλοβλέπουν το “κούρεμα” και τον χρόνο αποπληρωμής ως πρώτη αντίδραση, αλλά δεν υπάρχει και άλλη λύση για να μπορέσουν να πάρουν τα χρήματά τους και να μπορέσει και ο Άρης να είναι βιώσιμος και να διατηρηθεί σε θέση που να μπορεί να εξυπηρετεί διακανονισμούς.

To Top