Οριστικό: Μένει στην Ατλέτικο ο Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μέσω ντοκιμαντέρ που είχε ετοιμάσει έκανε γνωστή την απόφαση του να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να κλείσει τα αυτιά τους στις “σειρήνες” της Μπαρτσελόνα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

Tη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης θα συνεχίσει να φοράει και τα επόμενα χρόνια ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός και σταρ των “Μαδριλένων” έκανε γνωστή την απόφαση του με ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από ισπανικό κανάλι το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Γκριεζμάν θέλησε να βάλει ένα τέλος στα σενάρια και την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα και ίσως να έκανε κακό και στους “τρικολόρ” και για αυτό έκανε γνωστή την απόφαση του να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης και να ηγηθεί των “ροχιμπλάνκος” και την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής επιθετικός αποκτήθηκε από τους “ροχιμπλάνκος” το καλοκαίρι του 2014, με την Ατλέτικο να καλύπτει τη ρήτρα 30.000.000 ευρώ της Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στη Μαδρίτη, εξελίχθηκε σε ηγέτη της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε, παίρνοντας τη “σκυτάλη” από τον Ντιέγκο Κόστα. Σε 209 συμμετοχές σημείωσε 112 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις και πανηγύρισε το φετινό Europa League και το Supercopa του 2014, ενώ τη σεζόν 2015-2016 έφτασε μέχρι τον τελικό Champions League, όπου ηττήθηκε από τη Ρεάλ.

Η Μπαρτσελόνα “φλερτάρει” έντονα για την απόκτησή του εδώ και δύο χρόνια, με τον Γάλλο να έχει δείξει κατά καιρούς επιθυμία να πάρει μεταγραφή στο “Καμπ Νόου”, με συνέπεια να έρθει αρκετές φορές σε ρήξη με το κοινό της Ατλέτικο. Ο Σιμεόνε τον υπερασπίστηκε στη συνέντευξη Τύπου και η φετινή εξαιρετική πορεία του συλλόγου σε πρωτάθλημα (2η θέση) και Ευρώπη, επούλωσε τις πληγές μεταξύ των δύο πλευρών.

To Top