ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η στήριξη από την ομάδα και η… λαχτάρα της επιστροφής στην ενεργό δράση!

Πέρασε 1,5 μήνας από την τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές του Άρη προπονήθηκαν όλοι μαζί, καθώς τόσο είναι πλέον το διάστημα του εγκλεισμού, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όλο αυτό το διάστημα το τεχνικό τιμ του Άρη κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και σωματικά αλλά και ψυχολογικά να είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Η επικοινωνία των παικτών του Άρη, με τα μέλη του τεχνικού τιμ, του ιατρικού τιμ αλλά και με τον Άγγελο Χαριστέα ήταν σχεδόν καθημερινή προκειμένου να λαμβάνουν οδηγίες, συμβουλές αλλά και βοήθεια σε κάθε πρόβλημα που αντιμετώπιζαν. Κυρίως οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας που έμειναν μακριά από τις οικογένειες και τις πατρίδες τους, όλο αυτό το διάστημα.

Μάλιστα, για να κρατηθούν σε φόρμα, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό, μέχρι στιγμής οι παίκτες του Άρη έχουν λάβει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα εκγύμνασης, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή δουλειά, είτε μέσα στο σπίτι, είτε εκτός, όσο τους επιτρέπεται.

Την… λαχτάρα για επιστροφή στην ενεργό δράση την μοιράζονται όλοι στην ομάδα. Άπαντες στο τεχνικό τιμ αλλά και στο γκρουπ των παικτών θέλουν την επιστροφή σε προπονήσεις και γήπεδο, προκειμένου να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ανοιχτοί στόχοι για την ομάδα.

 

 

To Top