ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα χέρια Χαριστέα, Ένινγκ η λίστα των ξένων ελεύθερων παικτών για κάθε θέση

Ο Άρης περιμένει να αποδράσει από την “ομηρία” του ban και να επιστρέψει η κανονικότητα στο ποδόσφαιρο, κάνοντας παράλληλα την σχετική προεργασία σε ότι αφορά το μεταγραφικό μέτωπο.

Οι τελευταίες 45 μέρες ειδικότερα, αλλά από τον Φεβρουάριο και μέχρι τώρα, οι Τόλης Τερζής και Γιώργος Κικερίδης πέρασαν από “κόσκινο” δεκάδες περιπτώσεις μεταγραφικών στόχων, είτε από την Ευρώπη, είτε από την Λατινική Αμερική.

Οι ποδοσφαιριστές που είδαν, αφορά περιπτώσεις που δεν έχουν συμβόλαιο με την λήξη της αγωνιστικής περιόδου, είναι ελεύθεροι και το κόστος τους, είναι στα “μέτρα” κιτρινόμαυρων.

Αυτήν την στιγμή υπάρχει μια λίστα ποδοσφαιριστών για όλες τις θέσεις, η οποία βρίσκεται στα χέρια του Άγγελου Χαριστέα και του Μίχαελ Ένινγκ, από την συνεργασία των δυο θα προκύψουν εκείνες οι περιπτώσεις που θα “προκριθούν”, πάντα με την τελική έγκριση από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Στόχος είναι να παρουσιαστεί όσο τον δυνατόν πιο έτοιμος ο Άρης με την απαλλαγή του από το ban, ώστε να δημιουργηθεί ένα αξιόπιστο ρόστερ για την νέα αγωνιστική σεζόν, όταν αυτήν θα ξεκινήσει.

To Top