ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η στιγμή του αποκλεισμού, η διαχείριση του Κουέστα και η ατυχία του Μήτρογλου

Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, ανέλυσε πως έζησε την στιγμή του λάθους του Κουέστα, την διαχείριση που έπρεπε να έχει ο Ισπανός μετά το λάθος του, αλλά και την ατυχία του Μήτρογλου, με τον τραυματισμό του.

 “Τον Κουέστα στην Τούμπα δεν τον χρησιμοποίησα γιατί ήταν κοντά τα παιχνίδια κι ο ίδιος ήταν ακόμη πιεσμένος από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Μου είπε χαρακτηριστικά ότι ‘’δεν τον είδα. Κοίταξα γύρω μου, αλλά δεν τον είδα’’. Τη στιγμή που ο Χουλιάν είχε την μπάλα στα χέρια του εγώ γύρισα να δώσω εντολή στον Κάτσε για να διεκδικήσει από πίσω τη δεύτερη μπάλα. Το μόνο που άκουσα ήταν ένα βουητό και με το που γυρίζω βλέπει εκείνη τη στιγμή τον Μπουχαλάκη να πλασάρει, δεν είχα προλάβει να δω τι έγινε, δεν κατάλαβα”, είπε για τον Ισπανό και συνέχισε:

“Ο Κώστας (σσ Μήτρογλου) προσπαθεί, σίγουρα θέλει ακόμα χρόνο για να βρει καλύτερα πατήματα. Ασφαλώς και είναι ικανότατος στο σκοράρισμα και όταν βρει ρυθμό και εντάσεις θα μας βοηθήσει σίγουρα περισσότερο. Τραυματίστηκε σε κακό timing”.

To Top