Περιμένει ξένους διαιτητές στην πρεμιέρα και σε όλα τα πλέι οφ για το 50-50

Τις τελευταίες τρεις βδομάδες η ΚΕΔ και ο Κλάτενμπεργκ ανακοινώνουν το πρωί της Παρασκευής τους διαιτητές της αγωνιστικής.

Σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τα ονόματα της πρεμιέρας των πλέι οφ και του αγώνα του Άρη την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Η θέση του Άρη είναι συγκεκριμένη. Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Θόδωρος Καρυπίδης συναντήθηκε με τον Μαρκ Κλατενμπεργκ. Μιλώντας με τον Άγγλο αρχιδιαιτητή του εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για το συγκεκριμένο ματς και γενικώς την αντιμετώπιση του Άρη από τη διαιτησία το τελευταίο διάστημα, όπου έχουν κοπεί άδικα πολλοί βαθμοί από τους κιτρινόμαυρους.

Παράλληλα απαίτησε να σφυρίξουν ξένοι διαιτητές στα πλέι οφ, αλλά και καλύτερη αξιολόγηση και επιλογή αυτών που θα έρχονται στην Ελλάδα.

Ο Άρης με δυο λόγια ξεκαθάρισε ότι δεν θα ανεχθεί άλλη αδικία, έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια και θέλει το 50-50. Όχι εύνοια ή… αβάντες, αλλά ακριβοδίκαιες διαιτησίες! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, προκειμένου να διεξαχθούν στα ίσια όλα τα ματς που θα κρίνουν την τελική βαθμολογία.

Η συνέχεια επί… σκηνής.

To Top