ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τελική ευθεία ενόψει Ολυμπιακού, περιμένοντας την επιστροφή Γκαρσία και Ματίγια

Στην τελική ευθεία μπαίνει ο Άρης ενόψει του αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό, περιμένοντας την επιστροφή Γκαρσία και Ματίγια.

Η χθεσινή μέρα ενίσχυσε την αίσθηση της επιστροφής των δυο ποδοσφαιριστών στην διάθεση του Άκη Μάντζιου. Η σημερινή αναμένεται να δώσει την ευκαιρία για πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.

Όλα δείχνουν πως ο προπονητής του Άρη θα έχει στην διάθεσή του, τους Ματέο και Ματίγια. Οι δυο τους, συμμετείχαν και χθες σε μεγάλο κομμάτι της προπόνησης και αναμένεται να έχουν θέση στην κυριακάτικη αποστολή.

Όσον αφορά την συμμετοχή τους, είναι ακόμα νωρίς για να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα, καθώς οι μέχρι στιγμής πρώτες σκέψεις είναι να μπουν σταδιακά.

Ο προπονητής του Άρη θέλει να τους δώσει χρόνο συμμετοχής και δεν αποκλείεται να τους ρίξει στον αγώνα ως αλλαγές, προκειμένου σταδιακά να βρουν και πάλι ρυθμό στο παιχνίδι τους. Αμφότεροι, έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις και κάποια από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας στην κανονική διάρκεια, επομένως θέλουν τον χρόνο τους, για να είναι απόλυτα έτοιμοι, σε όλους τους τομείς.

To Top