ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η στόχευση της δήλωσης Καρυπίδη: Προέχει η ενότητα και η θετική ενέργεια! Ο Άρης πρέπει να προχωρήσει

Άνοιξε μεγάλη συζήτηση από χθες σχετικά με το πώς μπορεί να ερμηνευτεί η δήλωση-μήνυμα του Θόδωρου Καρυπίδη, τη στιγμή που απομένει ένα καθοριστικό παιχνίδι για την είσοδο στα πλέι οφ και παραμένει η “ομηρία” της υπόθεσης για την αφαίρεση των έξι βαθμών.

Υπήρξαν απαισιόδοξες απόψεις, ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ επί της ουσίας προεξόφλησε μια αρνητική εξέλιξη στο θέμα των βαθμών. Άλλοι που θεώρησαν ότι είναι ένα τυπικό κάλεσμα πριν από ένα κρίσιμο ντέρμπι που θα κρίνει το φίνις μιας ακόμη περιπετειώδους σεζόν. “Κυριακή κοντή γιορτή…”.

Επί της ουσίας, η τοποθέτηση του Καρυπίδη κινείται σε μια συγκεκριμένη στόχευση: προέχει η ενότητα και η θετική ενέργεια μια και ο Άρης πρέπει να προχωρήσει! Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Αυτό που προέχει, τώρα, είναι την Κυριακή να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, με αυτές των ποδοσφαιριστών, ώστε να έρθει η νίκη. Με τη θετική μας ενέργεια, τη φωνή μας, το πάθος μας και τον παλμό μας, χωρίς να δώσουμε δικαιώματα. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Πιστεύω στην ομάδα μας, πιστεύω στη νίκη. Και με τη δική σας συμπαράσταση, πιστεύω ότι την Κυριακή θα πετύχουμε τον στόχο μας. Να μπούμε κατ’ αρχήν στα play off και να συνεχίσουμε μετά την πορεία μας προς τον επόμενο στόχο μας».

Καμία απόφαση δεν μπορεί να προεξοφληθεί αυτήν τη στιγμή, τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο και σίγουρο. Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ένα: ο Άρης οφείλει να προχωρήσει.

 

To Top