ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπούργος είδε Ολυμπιακό, δουλεύει για τη νίκη με ξεκάθαρο μήνυμα: “Όλα είναι στο χέρι του Άρη”!

O Άρης δίνει ένα σημαντικό ματς με τον Ολυμπιακό, το τελευταίο της κανονικής περιόδου και είναι έτοιμος να σφραγίσει το… μίνιμουμ των στόχων, όπως κατέγραψε στην δήλωσή του και ο Θόδωρος Καρυπίδης: την είσοδο στα πλέι οφ.

Για τον λόγο αυτό η κιτρινόμαυρη ομάδα θέλει να είναι απόλυτα διαβασμένη σε ένα ματς γεμάτο προκλήσεις, στο οποίο “καίγεται” για το “τρίποντο”: με νίκη μπαίνει στα πλέι οφ και συνεχίζει.

Η ομάδα δουλεύει αποκλειστικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο Χερμάν Μπούργος με τους συνεργάτες του έχουν ήδη μία εικόνα για τον επόμενο αντίπαλο. Το χθεσινό παιχνίδι απλά έδωσε μια ακόμη δυνατότητα στον Αργεντινό τεχνικό να δει και να αναλύσει περισσότερο τον Ολυμπιακό, τσεκάροντας αρκετά πράγματα.

Έτσι, σήμερα θα έχει περισσότερα στοιχεία, για να πει στους παίκτες του στην προπόνηση, με ξεκάθαρο μήνυμα: “Ολα είναι στο χέρι του Άρη”. Αυτό θέλει να περάσει ο Αργεντίνος, τη στιγμή που όπως υπογραμμίσαμε και χθες στόχος είναι να προετοιμαστεί η ομάδα ανεπηρέαστη, να είναι πανέτοιμη να κερδίσει στην αυλαία της κανονικής περιόδου, ώστε να εξασφαλίσει το εισιτήριο της στα πλέι οφ, με ένα φίνις τριών συνεχόμενων νικών!

To Top