Η “συγγνώμη” Γκέσιου στον κόσμο

Ένα περιστατικό που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κόσμο έλαβε χώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Ολυμπιακού.

Αφού ο Αρετόπουλος σφύριξε τη λήξη της… επεισοδιακής, κυρίως λόγω των σφυριγμάτων του  αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του Άρη κινήθηκαν για να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας για την αμέριστη συμπαράστασή του.

Ένας εξ αυτών ωστόσο, και συγκεκριμένα ο Γιάννης Γκέσιος, πριν απευθύνει τα συγχαρητήρια στους φίλους των κίτρινων, πλησίασε τον Χοσέ Χολέβας και αντάλλαξε την φανέλα του, όπως συνηθίζεται σε πολλές άλλες αναμετρήσεις. Η κίνηση, όμως, του παίκτη του Άρη να φορέσει την φανέλα του αντιπάλου του, ενώ ακόμη βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσε αντιδράσεις στην κερκίδα κι αρκετοί φίλαθλοι τον αποδοκίμασαν.

Ο Γκέσιος, όντας ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε και βοήθησε την ομάδα στα λεπτά που αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, άφησε την πικρή αυτή γεύση σε εκείνους που έδωσαν το “παρών” στο γήπεδο της Χαριλάου.

Ο ίδιος, μάλιστα, μετά τον αγώνα δεν έκρυψε τη στενοχώρια του και ξεκαθάρισε μιλώντας με φίλους του Άρη μετά το παιχνίδι πως «ζητάει συγγνώμη από την απερίσκεπτη αυτή ενέργειά του, καθώς δεν σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή τις αντιδράσεις που αυτή θα προκαλούσε». Αξίζει να επισημάνουμε ότι η φανέλα του Χολέβας προοριζόταν για ένα στενό του πρόσωπο, το οποίο τον παρακάλεσε να την ζητήσει μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, όπως έλεγε χαρακτηριστικά μετά το τέλος του παιχνιδιού, δεν επιθυμούσε τίποτε άλλο παρά τη νίκη στην αναμέτρηση εναντίον της ομάδας του Πειραιά κι απέδωσε το όλο συμβάν σε μια άτυχη στιγμή, κάτω από την ένταση του ντέρμπι.

 

To Top