ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η συγκλονιστική φωτογραφία του Μποχωρίδη πάνω από τον τραυματία Βεζένκοφ και η φιλία που κρατάει χρόνια, από τα μικρά τμήματα του Άρη

Ο τραυματισμός του Σάσα Βεζένκοφ στην τρίτη περίοδο του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό “πάγωσε” τους πάντες στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά. Πάγωσε όμως και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε το φάουλ στον φόργουορντ των “ερυθρόλευκων” στη διεκδίκηση του ριμπάουντ, στην φάση που οδήγησε στον τραυματισμό του αντιπάλου του.

Ο διεθνής γκαρντ είναι στενός φίλος με τον Βεζένκοφ, από μικρά παιδιά και πιο συγκεκριμένα από την περίοδο, που ήταν συμπαίκτες στον Άρη από τα τμήματα υποδομής. 

Στην όψη του Βούλγαρου στο παρκέ, έσπευσε από πάνω του και του κράτησε το χέρι, δείχνοντάς του ότι είναι στο πλευρό του, ελπίζοντας και αυτός ότι αποφεύχθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός, με την διάγνωση να κάνει τελικά λόγο για οστικό οίδημα 

Μετά τον αγώνα μάλιστα, ο Μποχωρίδη έψαχνε τον Βεζένκοφ στα αποδυτήρια για να μάθει πως είναι.

Ήθελε να σιγουρευτεί ότι ο φίλος του δεν είχε κάτι σοβαρό. Οι φιλίες εξάλλου είναι πάνω από οποιαδήποτε ομάδα, οποιοδήποτε αγώνα ή τελικό.

To Top