ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Κυζερίδης: “Η Ευρώπη είναι επιτυχία για τον Άρη, θα ήθελα περισσότερο ελληνικό στοιχείο”

Ο Νίκος Κυζερίδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ3 “Κόσμος των Σπορ” και αναφέρθηκε στην ομάδα του Άρη, εκφράζοντας κι ένα παράπονο. 

Αναλυτικά όσα είπε για την παλιά του ομάδα:

“Ο Άρης έχει μια παρά πολύ καλή ομάδα, ένα πάρα πολύ καλό υλικό, πολύ καλούς παίκτες, πραγματικά πολύ καλούς. Πιστεύω ότι έκανε παρά πολύ καλά παιχνίδια κι έδειξε ότι είχε περισσότερες δυνατότητες. Οι αλλαγές των προπονητών επηρεάζουν θετικά, αλλά και αρνητικά. Πίστευα και ήλπιζα ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερη η βαθμολογική του θέση.

Σίγουρα η Ευρώπη είναι επιτυχία, αλλά σαν Νίκος και σαν άνθρωπος, που φόρεσα αυτή τη φανέλα, θα ήθελα κι εγώ, όπως όλοι οι φίλαθλοι κάτι παραπάνω. Το κάτι παραπάνω είναι ένα κύπελλο, ένα πρωτάθλημα, μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι, το οποίο δικαιούται αυτή η ομάδα, μετά από τόσα πολλά χρόνια. Γιατί παίζει καλό ποδόσφαιρο και πρέπει να προσέξει περισσότερο κάποια σημεία.

Μπορεί να ζω στο εξωτερικό, όμως είμαι Έλληνας, βλέπω την ομάδα μου, το μόνο που με λυπεί και ας με συγχωρέσουν οι φίλαθλοι και οι διοικούντες είναι ότι δεν βλέπω πολλά Ελληνόπουλα στην ομάδα κι αυτό με στεναχωρεί, γιατί ως χώρα έχουμε καλούς παίκτες και δυστυχώς αυτοί οι παίκτες διαπρέπουν στο εξωτερικό, αλλά όχι στη χώρα μας”.

To Top