«Η συζήτηση θα γίνει για μια οικονομική πρόταση»

Στοιχεία για όσα πρόκειται να αποκαλυφθούν στην αυριανή γενική συνέλευση, έδωσε ο γενικός γραμματέας και υπεύθυνος επί των νομικών θεμάτων της Λέσχης Φίλων Άρη, Θωμάς Γιαννόπουλος, τονίζοντας ότι «θα γίνει συζήτηση για οικονομική πρόταση και για κεφάλαια που θα εισρεύσουν στην ΠΑΕ».

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis», ο κ. Γιαννόπουλος υπογράμμισε: «Από αυτά που γνωρίζουμε, δεν θα υπάρξει διαφοροποίηση για τα φυσικά πρόσωπα που είναι στη διοίκηση, γιατί είναι εκλεγμένα. Η συζήτηση που θα γίνει, θα είναι για μια οικονομική πρόταση. Για κεφάλαια που θα εισρεύσουν στην ΠΑΕ και με ποιο τρόπο αυτή θα τα διαχειριστεί. Δεν θα υπάρξει κάτι άλλο».

Ο γενικός γραμματέας της Λέσχης ξεκαθάρισε πάντως: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι σχηματοποιημένο, που να το γνωρίζουμε εμείς. Η ΠΑΕ χειρίζεται το θέμα απολύτως εμπιστευτικά. Το ζητούμενο είναι να εισρεύσουν χρήματα, αλλά με την ευθύνη και την απόφαση όλων. Συγκεκριμένα, θα πρέπει το ζήτημα να τεθεί αύριο και για αυτό να ψηφίσουν τα μέλη στη γενική συνέλευση».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top