ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η συζήτηση Καρυπίδη-Μάντζιου και η αναμονή των μεταγραφικών κινήσεων

Ο Ιανουάριος κυλάει, μπαίνει στο τελευταίο δεκαήμερο και είναι γεγονός ότι εκτός από την αναμενόμενη ανακοίνωση για τον Λουίς Πάλμα, τα μεταγραφικά του Άρη δεν είχαν κάτι άλλο σε επίσημο επίπεδο.

Όπως έχει επισημανθεί εδώ και μέρες, δυο ήταν οι άξονες στις οποίες κινήθηκε κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Πέρα από το γεγονός ότι τράβηξε τα λουριά μέσα στ’ αποδυτήρια για να μην επαναληφθούν κακές εμφανίσεις, όπως αυτή στην Ριζούπολη, χτυπώντας το καμπανάκι, υπάρχει πάντα το ανοικτό θέμα των μεταγραφών και η αναμονή για τις επόμενες ενέργειες.

Χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έδωσε το παρών σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας στο Νέο Ρύσιο, ενώ είχε για αρκετή ώρα συνομιλία με τον Άκη Μάντζιο, τόσο για να ακούσει την δική του άποψη για την εικόνα της ομάδας, όσο κυρίως για να δρομολογηθούν τα μεταγραφικά θέματα.

Σε πρώτη φάση κι ενώ έχουν συζητήσεις, προτάσεις, επαφές για φορ, “δεκάρι” και στόπερ, ο Άρης περιμένει την δρομολόγηση δυο ακόμη παικτών, τα ονόματα των οποίων είναι… γνωστά: Πίρσμαν και Σάντε Σίλβα είναι στις βασικές προτεραιότητες των κιτρινόμαυρων, την ώρα πάντως -το έχει κάνει άλλωστε πολλές φορές- υπάρχει το στοιχείο του μεταγραφικού αιφνιδιασμού από τον Καρυπίδη και τους συνεργάτες του.

To Top