Ψάχνει λύση με τον επιθετικό κόντρα στη Λαμία ο Μάντζιος

Η απουσία του Αμπουμπακάρ Καμαρά ελέω Κόπα Άφρικα έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην επιθετική γραμμή του Άρη. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας.

Αύριο, Πέμπτη, ο Άκης Μάντζιος θα κληθεί σε ένα ακόμα ματς να βρει τον αντικαταστάτη του, ψάχνοντας λύση στη γραμμή κρούσης και φυσικά πάνω απ’ όλα το γκολ. Ο Άρης για να προκριθεί απέναντι στη Λαμία στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα πρέπει να σκοράρει και να πάρει από το “Κλεάνθης Βικελίδης” σκορ – πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Οι επιλογές που έχει στα χέρια του ο Άκης Μάντζιος είναι ο Κρίστιαν Λόπεθ, ο οποίος είχε χάσει τρεις προπονήσεις μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και μπήκε τελευταία στιγμή στην αποστολή, ο Δημήτρης Μάνος που είχε ταλαιπωρηθεί από κορωνοϊό και ο Ντάνιελ Μαντσίνι.

Μία σκέψη και ίσως η πιο πιθανή είναι ο προπονητής του Άρη να δώσει φανέλα βασικού στον Λόπεθ, ο οποίος έχει ανεβάσει ρυθμούς, με τον Μάνο να μπαίνει στην αποστολή παρά το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμος 100%. Φυσικά υπάρχει και η επιλογή του Μαντσίνι, αλλά προτιμότερο είναι να αγωνιστεί στα άκρα διότι είναι πιο χρήσιμος.

To Top