ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η συνάντηση του Νέτο με τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή (video)

Ο επιζήσας από την τραγωδία με την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε, Ζαμπιέρ Νέτο, συνάντησε τον αστυνομικό που του έσωσε τη ζωή. Τι είχε ονειρευτεί μία ημέρα πριν την πτήση.

Μια συγκινητική στιγμή διαδραματίστηκε στο νοσοκομείο του Μεντεγίν, όταν ο αμυντικός της Σαπεκοένσε κι επιζήσας του τραγικού δυστυχήματος με την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας στην Κολομβία, Ζαμπιέρ Νέτο, συνάντησε τον άνθρωπο που του έσωσε τη ζωή.

Δηλαδή, τον αστυνομικό, Μαρλόν Λένγκουα, ο οποίος υποστήριξε απευθυνόμενος στον Νέτο: “Εκτέλεσα το χρέος μου ως αστυνομικός και εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα ποιος είσαι. Είσαι ένας πολεμιστής, δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να επιβιώσει όπως εσύ, μετά από έξι ώρες αναζήτησης”.

Μετά τη συνάντηση, ο Ζαμπιέρ Νέτο αναχώρησε από το Μεντεγίν για τη Βραζιλία και το Σαπεκό, σε νοσοκομείο του οποίου συνεχίζει την ανάρρωσή του.

“Είδε όνειρο ένα ατύχημα μία ημέρα πριν την πτήση”

Μιλώντας στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, “Globoesporte”, ο Μαρλόν Λένγκουα υποστήριξε ότι στη συνομιλία του με τον Ζαμπιέρ Νέτο, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του εξομολογήθηκε ότι ονειρεύτηκε ότι είχε ατύχημα καθώς και ότι επέζησε από αυτό, μία ημέρα πριν την μοιραία πτήση.

“Ο Νέτο ξέρει τι συνέβη (σ.σ αρχικά είχε αμνησία και ρωτούσε πόσο ήρθε το ματς με την κολομβιανή ομάδα). Μου είπε ότι μια ημέρα πριν από την πτήση είχε ονειρευτεί ότι είχε ατύχημα και ότι επέζησε. Είναι μια όμορφη ιστορία. Τι μπορώ να πω; Δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου, βλέποντάς τον να με ευχαριστεί μαζί με τον αδερφό του. Είναι καλά, αλλά θα πρέπει να συνεχίσει προσεκτικά την ανάρρωσή του”.

To Top