ΜΠΑΣΚΕΤ

Η συνάντηση του Νικολαΐδη με τον Γκάλη: “Τι την έκανε την μπάλα ο… θεός” (photo)

O Αλέξανδρος Νικολαΐδης κατέθεσε το… respect του σε απόλυτο βαθμό, μετά την συνάντησή του με τον Νίκο Γκάλη…

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Όπως αναφέρει ο Ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο: “Χιλιάδες ώρες μπάσκετ αλάνας με τα φιλαράκια μου, γεμάτες τσακωμούς στο πρώτο δεκάλεπτο για το ποιος θα προλάβει να πει ότι είναι ο Γκάλης. Μικρός διάλεξα ακόμα και το γάλα που έπινα εξαιτίας του.

Εμείς οι Αρειανοί ήμασταν για 2 ώρες κάθε Πέμπτη το κέντρο του κόσμου, γιατί όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν “Τι την έκανε τη μπάλα ο θεός”.

Πρώτη φορά που του μίλησα, ήταν στο αεροπλάνο της επιστροφής από το πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1996. Δεν πίστευα ότι μου απάντησε. Και τώρα, 23 χρόνια μετά, συμμετέχω δίπλα του στο Navarino Challenge”.

Η σχετική ανάρτηση και φωτογραφία:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Χιλιάδες ώρες μπάσκετ αλάνας με τα φιλαράκια μου, γεμάτες τσακωμούς στο πρώτο δεκάλεπτο για το ποιος θα προλάβει να πει ότι είναι ο Γκάλης. Μικρός διάλεξα ακόμα και το γάλα που έπινα εξαιτίας του. Εμείς οι Αρειανοί ήμασταν για 2 ώρες κάθε Πέμπτη το κέντρο του κόσμου, γιατί όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν “Τι την έκανε τη μπάλα ο Θεός”. Πρώτη φορά που του μίλησα, ήταν στο αεροπλάνο της επιστροφής από το πρώτο μου παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1996. Δεν πίστευα ότι μου απάντησε. Και τώρα, 23 χρόνια μετά, συμμετέχω δίπλα του στο Navarino Challenge. Τι σου ειναι ο αθλητισμός, ε; #sports #sportstourism #sportsunitepeople @navarinochallenge #navarinochallenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Nikolaidis (@alex_nikolaidis) στις

To Top