ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η σχέση “Αναστό” με Μπούρμπο και η οριστική λύση στην άμυνα

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις του Άρη με τον Χρήστο Μπούρμπο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και δέχθηκε άμεσα πρόταση συνεργασίας από τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο 32χρονος αμυντικός διατηρεί μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις με τον Νίκο Αναστόπουλο, από την κοινή τους συνύπαρξη στον ΟΦΗ. Η εκτίμηση που τρέφουν ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου, είχε αποτυπωθεί αρκετές φορές στην ομάδα του Ηρακλείου. Ο “Αναστό” του εμπιστευόταν μονίμως το δεξί άκρο της άμυνας και ο έμπειρος αμυντικός, φρόντιζε να τον δικαιώνει με τις εμφανίσεις του.

Το ενδεχόμενο απόκτησής του, θα “λύσει” τα χέρια του “Αλενατόρε” σε ότι αφορά τα φετινά αγωνιστικά του πλάνα. Επί της ουσίας, το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ θα αποκτήσει τον δεύτερο φύση και θέση δεξιοπόδαρό του μπακ, καθώς φέτος σε αυτή τη θέση υπάρχει μόνο ο Νίκος Γεωργιάδης.

Αρκετές φορές μάλιστα, μέχρι στιγμής, τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε ο Γεωργιάδης ανάγκασαν τον “Αναστο” να προχωράει σε… αλχημείες προκειμένου να καλύψει το κενό. Παράλληλα, ο Χρήστος Μπούρμπος, παρότι πολύ έμπειρος δεν ξεπερνάει τον ηλικιακό περιορισμό των 33 ετών στη Γ΄Εθνική. Αν αποκτηθεί δηλαδή τώρα, δεν θα επηρεάζει τη συμμετοχής άλλων παικτών, καθώς είναι 32 ετών.

 

To Top