ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρίφτης: “Δεν καταφέραμε να προσαρμοστούμε…”

Ο Δημήτρης Πρίφτης εστίασε την αιτία της ήττας στο ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις συνθήκες του αγώνα και την άμυνά της, προφανώς στα τελευταία λεπτά.

Τόνισε μετά τον αγώνα πως «ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς σε μία πολύ σκληρή έδρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στη Νεπτούνας για τη νίκη της. Έπαιξε πολύ καλά στο τέλος του αγώνα που είναι και το πιο σημαντικό. Εμείς είχαμε το προβάδισμα στην τέταρτη περίοδο, αλλά δεν αντιδράσαμε σωστά στην άμυνα της Νεπτούνας. Είχαμε κακές αποφάσεις και λάθος τρόπο στην επίθεση. Την ίδια στιγμή, ο αντίπαλος είχε καλό μακρινό σουτ, τιμώρησε τα λάθη που κάναμε στο τέλος και πέτυχε εύκολα καλάθια και με τη βοήθεια των φιλάθλων του, έφτασε στη νίκη. Για μας τώρα η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στην έδρα μας. Πρέπει να παλέψουμε για να δούμε τι πιθανότητες έχουμε, αλλάδούμε το επόμενο παιχνίδι, αλλά προς το παρόν πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι, στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο έρχεται μετά από δύο μέρες».

Σε ερώτηση αν η Νεπτούνας ήταν διαφορετική ομάδα σε σχέση με τον πρώτο αγώνα, στη Θεσσαλονίκη, ο προπονητής του Άρη απάντησε: «Σίγουρα. Στο πρώτο ματς δεν είδαμε τη σωστή εικόνα της Νεπτούνας. Είχαμε πάρει μεγάλη διαφορά, είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο μας, ως συνήθως και ήταν πολύ δύσκολο για τον αντίπαλο να αντιδράσει. Το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) ματς ήταν εντελώς διαφορετικό, έπαιξαν καλά ειδικά στο τέλος και η ατμόσφαιρα που δημιουργείτει δημιουργεί δυσκολίες στον αντίπαλο για να αποφασίσει σωστά και να σκοράρει».

To Top