ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η σχέση του Αλ Τάμαρι με τον “πρεσβευτή” Ιωάννου και το… σκάουτινγκ από τον πατέρα του

Ο Μούσα Αλ Τάμαρι οδεύει προς το Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί όπου θα συναντήσει έναν παλιό του γνώριμο, τον Νικόλα Ιωάννου.

Ο Κύπριος αμυντικός ήταν συμπαίκτης με τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό στον ΑΠΟΕΛ και ανέπτυξαν μια πολύ καλή φιλία. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Ιωάννου έσπευσε να ενημέρωση τον 24χρονο Ιορδανό για τους κιτρινόμαυρους, αποτελώντας έναν καλό “πρεσβευτή”.

Αξίζει να σημειωθεί πρόσφατα ο πατέρας του ποδοσφαιριστή του Άρη, Δημήτρης Ιωάννου, μεγάλη δόξα του Κυπριακού ποδοσφαίρου, είχε κάνει το… σκάουτινγκ, “συστήνοντας” τον Αλ Τάμαρι στον κόσμο της ομάδας:

“Δεν είναι φορ, είναι διαφορετική περίπτωση. Έχει απίστευτη εκρηκτικότητα, είναι απίστευτος. Στο ένας εναντίων ενός είναι απίστευτος, αλλά πρέπει να βρει χώρους. Είναι απίστευτος παίκτης. Έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει τον Άρη. Επίσης είναι ένας παίκτης που ο Άρης μπορεί να επενδύσει πάνω του. Μπορεί να φέρει χρήματα στην ομάδα, και όλοι έχουν ανάγκη χρήματα. Το λέω αυτό από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όχι από τα Κυπριακά. Όταν βλέπεις τον Τάμαρι να τα βάζει με την άμυνα του Άγιαξ γιατί να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στο Ελληνικό πρωτάθλημα” είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Yellow Radio.

To Top